LoL hesabı ne kadar eder?

Böyle nadiren bulabilirsiniz, hesapta sıkıntı vardır. Düzgünce araştırırsanız, böyle ilanların çok nadir olduğunu görebilirsiniz. Belki de script ile Plat'a yükselip satmak istemiştir.

Ayrıca 150 TL'yi maksimum olarak söyledim, 100'den yukarısına satabilirse gayet güzel olur.
100’den yukarısı zor hocam, arkadaşın da söylediği gibi kostümlerin hesabı satarken hiçbir değeri yok. Sadece elona göre fiyat belirlersin. Kostümler için kafadan 5-10 TL eklersin anca. Bence bu hesabın değeri maksimum 40 TL.
 
100'den yukarısı zor hocam, arkadaşın da söylediği gibi kostümlerin hesabı satarken hiçbir değeri yok. Sadece elona göre fiyat belirlersin. Kostümler için kafadan 5-10 TL eklersin anca. Bence bu hesabın değeri maksimum 40 TL.

Çok fazla hesap alım-satımı yapan birisiyim. Zaten ranked atmaya hazır hesapların satımı 40-50 TL civarı. Bu arkadaşın da içinde şampiyonları olduğu için o ek fiyat çıkıyor.
 
Sat, kurtul kardeşim. Sat ve bir daha başlama şu lanet oyuna. Ben sattım hesabımı 250 TL'ye ve bir daha da yüzüne bakmayacağım şu oyunun. Sen de artık 100-120 civarına sat, bir daha da başlama sakın şu oyuna.
 

Geri
Yukarı