LoL hesabım çalındı

Biolifeless

Decapat
Daha fazla  
Birden fazla bilet gönderdim ve endişeliyim. Cevap gelir mi acaba? Hesabın emailini değiştirmişler gönderdiğim biletleri emailim üzerinden görüntüleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
abi oluşturulduğu tarihi ve kullanığım kredi kartını paylaşmama rağmen şöyle bir yanıt aldım.
Kesinlikle geri alırsın hesabın oluşturulduğu tarih RP aldıysan hangi kredi kartından vesaire doğru bilgileri paylaşırsan hesabını rahatlıkla geri alabilirsin.

Arkadaşlar bir de ben hesabımdaki kostümleri paylaştım. Hesaba erişimi olmayan bir kişi bu bilgilere ulaşamaz herhalde değil mi? Nasıl kanıtlayabilirim başka ki? Hesabımdaki bilgileri verdim çoğunlukla.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-01-27 115829.png
    Screenshot 2025-01-27 115829.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Zibilyontane soru soruyor ya hocam hangilerine cevap verip vermediğine bakacağım.
Bunlar arasından rp kısmını çok dolduramadım. Hesabı ne zaman ve nasıl kaybettiğimi yazdım. kayıt sırasında ve en sonki email bende . ay ve yıl girdim kurulma tarihi için. Doğum tarihi de verdim emin olmayarak. Rp satın aldım ve skinleri de listeledim (30 tane isim saydım yahu.). İade içeriği yok. Etkinlik yok. Hediye yok. Eski arkadaşlarımı sayamadım 8 yıllık hesap. Sadece 1 tane sihirdar adı kullandım. Kredi kartı hanelerini de paylaştım. Bu kadar. Şuan cevap bekliyorum.

""1.) Hesabına erişimini nasıl ve ne zaman kaybettin?:
2.) Kayıt sırasında kullandığın e-posta adresi: Hesabında kullanılan ilk e-posta adresi
3.) Kayıt e-postasına erişimin var mı?:
4.) Hesabı oluşturma tarihin nedir: Ay ve yıl bilgisi çok önemli. "Giriş ekranında X şampiyon vardı" gibi tarihi net belirten detaylar da paylaşabilirsin
5.) Hesabı oluştururken girdiğin doğum tarihi (Gün/Ay/Yıl): Girerken salladığını düşünüyorsan, kendi doğum tarihini verebilirsin. Gün ve Ay bilgisi mutlaka vermelisin
6.) Hiç RP satın aldın mı? Aldıysan, ilk RP satın alma işlemindeki ödeme yöntemin neydi ve kaç RP satın almıştın?:
7.) Sana özel mağazadan indirimli içerik aldın mı? Aldıysan hangi içerikleri aldın?
8.) Varsa, iade ettiğin içerikler (Vayne, Muhabir Janna, rün sayfası gibi): Mutlaka içerik isimlerini yazmalısın
9.) İade işlemlerinden sonra aldığın ilk içerik:
10.) Katılmış olduğun etkinlik ve turnuva bilgisi (Riot X Cafe Turnuvası, Balıkesir, 16 Mart 2016 gibi):
11.) Varsa, sana gönderilen veya gönderdiğin bir hediye? Hediyeleştiğin arkadaşının Sihirdar adı?: Hediye içeriğini belirtmeyi lütfen unutma
12.) Arkadaş listene eklediğin
en eski 5 arkadaşının Sihirdar Adı: (Uzun zamandır birlikte oynadığın arkadaşların)
13.) Bugüne kadar hesapta kullandığın Sihirdar Adları:
14.) Hesaba erişimi olan diğer kişiler (aile bireyleri veya arkadaşların dahil):
15). Hesabında şimdiye kadar kullandığın e-posta adresleri:
16.) RP ile aldığın ilk içerik neydi?: (Rün sayfası, XP takviyesi, vb.)
17.) Hesabınla ilgili bize verebileceğin, önemli olduğunu düşündüğün bilgiler:

Eğer hesabında herhangi bir ödeme işlemi yaptıysan, aşağıdaki bilgileri de doldurman hesap sahibi olduğunu doğrulamamız için yardımcı olacak.

1.)Hesabına RP yüklemek için kullandığın Riot-Pin kodu/kodları:
2.)RP ödemelerini yaptığın şehir ve ülke:
3.)Telefon numaran ve kullandığın mobil servis sağlayıcı (Turkcell, Vodafone, vb.):
4.)Varsa, kullandığın bir PaySafe Kartının PIN numarası veya bu kartla yaptığın bir işlemin ID'si:
5.)Varsa, ön ödemeli RP kartının (Ininal) PIN numarası:
6.)RP satın aldıysan, almak için kullandığın kredi kartının ilk 6 hanesi, son 4 hanesi ve son kullanma tarihi:
7.)Hesabının kayıtlı olduğu e-posta adresine gönderilmiş herhangi bir işlem ya da onay numarası:
8.) Mobil uygulamadan yaptığın alım sonrası hesabına gönderilmiş işlem ID veya fatura bilgisi:""

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı