LoL hesabım kaç TL eder?

Gasijh

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
148
Merhaba sevgili dostlar.
Durumum bu ara hiç iyi değil, birçok kişi gibi... Bu nedenle sevdiğim oyunlardan biri olan LoL hesabımı satmaya karar verdim. Biraz yardımcı olur en azından. Size sorum şu: Altta verdiğim özellikteki LoL hesabım kaç TL ediyor? Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Level: 65

Rank: Bu sezonluk bronz 2 56lp (çok oynayamadım bu sezon)

Karakterler: (Şu anlık 44 karakter mevcut) Akali, Amumu, Annie, Ashe, Blitzcrank, Camille, Darius, Diana, Dr. Mundo, Evelynn, Ezreal, Fiora, Fizz, Garen, Illaoi, Jax, Katarina, Lee Sin, Lux, Lucian, Master Yi, Miss Fortune, Mordekaiser, Nasus, Nunu ve Willump, Rengar, Yasuo, Ryze, Sett, Irelia, Singed, Sivir, Soraka, Sylas, Teemo, Thresh, Tristana, Tryndamere, Varus, Veigar, Warwick, Wukong, Xin Zhao, Zed

Kostümler: Havuz Partisi Miss Fortune (Destansı), Noel Bebe Veigar (Hatıra), Yenilmez Varus (Hatıra), Zebani Nasus (Efsanevi)

Totemler: Buket Totemi, Aslan Totemi, Ejderin Gözü Totemi, Oyun Zamanı Totemi, Savaş Makinesi Totemi, Musibet Totemi, Sonsuz Karanlık Totemi, Standart Totem

Simgeler: 59 Simge var, hepsini yazmayacağım. 1 İhtişamlı, 1 Efsanevi, 1 Destansı, 24 Nadide

İfadeler: 18 İfade var
Yazmayı unutmuşum 4000 mavi öz mevcut ayrıca.
Çoğu şeyi yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :D

85k Garen.
51k Nasus.
29k Sylas
20k Fiora.

4000 mavi öz var hesapta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şu animeci arkadaş gibi ortalığı ayağa kaldıracaksınız nasıl 20-25TL eder ben bu hesaba emek verdim tüm kostümlerim 91239123TL ediyor demeyin.
 
Teşekkür ederim yorumlarınız için ancak internetten fiyatlar baktığımda sırf derecelisi açık olan hesaplara bile en ucuz 70 TL yazmışlar biraz dediğiniz fiyatlar az geldi bana yanlış mıyım?
Ayrıca rank kasmak sıkıntı değil eğer rank bronz diye 20 TL diyorsanız onu Gold falan yaparım. Çünkü sadece 2 yıl önce bile Gold hesap ama diğer özellikleri benimkinden düşük olan hesaba bile herkes 250 300 TL vermişler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı