SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.238 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #21 VbenZ dedi: O zaman destekle biraz tartışıp hesabı değiştirtmeye çalışacağım. O soruyu, destek bizimle ilgili değil dediği için sordum. Genişletmek için tıkla... Riot sebepsiz yere ban atmaz o sattığın yer sorumluluk almama ayağına yatıyordur bence.
VbenZ dedi: O zaman destekle biraz tartışıp hesabı değiştirtmeye çalışacağım. O soruyu, destek bizimle ilgili değil dediği için sordum. Genişletmek için tıkla... Riot sebepsiz yere ban atmaz o sattığın yer sorumluluk almama ayağına yatıyordur bence.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 31 Ocak 2023 #22 VbenZ dedi: Hayır normal şekilde botlarla oynuyordum. Aldığım sitede desteğe sorduğumda bizimle alakalı değil dedi ama botla kasılıp ban yiyorsa onlarla alakalı olmuyor mu Genişletmek için tıkla... Onların sorumluluğunda ancak ban sebebi %100 olarak hesabın botla kasılması olduğunu kanıtlamadığınız sürece başka bir sebep de olabilir. Sonuç olarak hesap ban yemiş ve yapacak bir şey yok.
VbenZ dedi: Hayır normal şekilde botlarla oynuyordum. Aldığım sitede desteğe sorduğumda bizimle alakalı değil dedi ama botla kasılıp ban yiyorsa onlarla alakalı olmuyor mu Genişletmek için tıkla... Onların sorumluluğunda ancak ban sebebi %100 olarak hesabın botla kasılması olduğunu kanıtlamadığınız sürece başka bir sebep de olabilir. Sonuç olarak hesap ban yemiş ve yapacak bir şey yok.
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 31 Ocak 2023 #23 Genelde en az 14 gün garanti veriyor satan kişiler ban yeme durumunda. Aldığın adama durumu iletirsen değiştirecektir.
Genelde en az 14 gün garanti veriyor satan kişiler ban yeme durumunda. Aldığın adama durumu iletirsen değiştirecektir.
Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 31 Ocak 2023 #24 VbenZ dedi: LoL oynamaya yeni başladım herhangi bir hile programıda yok bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Önceki sahibi hile kullanmış. İhale size Patlamış.
VbenZ dedi: LoL oynamaya yeni başladım herhangi bir hile programıda yok bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Önceki sahibi hile kullanmış. İhale size Patlamış.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 31 Ocak 2023 #25 Hesap botla kasılmış ise ban yiyebilirsin. Skin hilesi açarsan yiyebilirsin. Bilgisayarda Anti-Hile sistemini tetikleyecek bir yazılım varsa yiyebilirsin. Birkaç tane daha var fakat şimdilik aklıma bunlar geliyor böyle bir banın sebebi olarak.
Hesap botla kasılmış ise ban yiyebilirsin. Skin hilesi açarsan yiyebilirsin. Bilgisayarda Anti-Hile sistemini tetikleyecek bir yazılım varsa yiyebilirsin. Birkaç tane daha var fakat şimdilik aklıma bunlar geliyor böyle bir banın sebebi olarak.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 1 Şubat 2023 #26 Banwawe var şu an, Riot yeni Botted hesapların hepsini banliyor.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #27 React dedi: Banwawe var şu an, Riot yeni Botted hesapların hepsini banliyor. Genişletmek için tıkla... Önceden aldığım botted hesap ban yemedi, bundan sonra ban yer mi RP yüklemesi yapacağım.
React dedi: Banwawe var şu an, Riot yeni Botted hesapların hepsini banliyor. Genişletmek için tıkla... Önceden aldığım botted hesap ban yemedi, bundan sonra ban yer mi RP yüklemesi yapacağım.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 1 Şubat 2023 #28 VbenZ dedi: Önceden aldığım botted hesap ban yemedi, bundan sonra ban yer mi RP yüklemesi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yiyebilir, belli bir tarihten sonra üretilen hesapları banlamış riot. Hâla banlamaya da devam ediyor.
VbenZ dedi: Önceden aldığım botted hesap ban yemedi, bundan sonra ban yer mi RP yüklemesi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yiyebilir, belli bir tarihten sonra üretilen hesapları banlamış riot. Hâla banlamaya da devam ediyor.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 3 Şubat 2023 #29 Bot kullanarak 30 levele kasılmış hesap bu yüzden ban yemiş.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Şubat 2023 #30 Bot hesap, bir de hesap satışı. Riot algılamış, programla kasıldığı için banlamış. Kaç liraya almıştın hesabı?
Bot hesap, bir de hesap satışı. Riot algılamış, programla kasıldığı için banlamış. Kaç liraya almıştın hesabı?