Çözüldü LOL hesap değiştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Dyzex

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
LOL istemcisinde kendi hesabımı girip "beni hatırla" seçeneğini işaretledim.
Şimdi hesabımdan nasıl çıkış yapacağım bilmiyorum. İstemciyi açınca otomatikman benim hesaba giriyor.

Çözüm
LOL deyken sağa en üstten kapat bastığında hesap değiştir diye seçenek çıkması lazım.
Yav delireceğim hesaptan çıkış yap diyorum çıkmıyor. Yine aynı hesaba giriyor delireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, sorunu çözebilen oldu mu acaba? Kardeşim hesabına giriş yapmış ve sanırım beni hatırla demiş fakat bir türlü ondan çıkış yapıp kendi hesabıma giriş yapamadım. Oturumu kapat diyorum kullanıcı adı şifre isteyen ekran gelmiyor komple kapanıyor. Çık diyorum yine bu sefer komple oyundan çıkıyor.

Hort biraz ama ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözebilen var mıdır?

DÜZENLEME: Aynı gün içerisinde girdiğim Valorant oyunun görev yöneticisinden arkada çalıştığını ve dolayısıyla Riot Client'in de çalıştığını fark ettim. Neden Valorant'ın çalıştığı hakkında bir fikrim yok. (1-2 saat civarı oynayıp kapamıştım ve bilgisayarak açık kalmıştı) Ama bu iki programı görev yöneticisinden görevini sonlandırınca ve LoL istemcisini açınca her şey düzeldi ve giriş ekranı geldi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı