LoL hızlıca karakter nasıl kapabilirim

Shaco oynuyorum jg yi yazacağım çoktan birileri kapıyor sıralı giriyorum Shaco'yu banlıyolar ben nasıl oynayacağım bu Shaco'yu? Jg yi nasıl hızlı bir şekilde ilk ben yazabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapalı seçim oynamanı önermem yani hiçbir amacı yok jg yazsan bile adam çarp alıp jg oynayabilir. Sıralı seçimde ve düşük eloda genelde shaconun pick ve ban oranı çok yüsek benim tavsiyem 30 levelseniz derecelide keyfinize bakın.

Ya yok başka çar sarmıyor o kadar shacosuz kaldım ki rüyamda Shaco oynuyordum bugün sadece 1 kere Shaco saldılar bana Teemo'dan başka bir şey oynayamadım az önce 2 kere sıralı girdim Shaco seçtim birinde Shaco'yu banladılar birindede Shaco'yu karşıdan biri seçti.

Shaco banlanıyorsa ve millet sizden önce Jungle alıyorsa ya Top Lane Shaco oynayacaksınız AP ki inanılmaz güçsüz ya da oynamayacaksınız.

Ya yok başka çar sarmıyor o kadar shacosuz kaldım ki rüyamda Shaco oynuyordum bugün sadece 1 kere Shaco saldılar bana Teemo'dan başka bir şey oynayamadım az önce 2 kere sıralı girdim Shaco seçtim birinde Shaco'yu banladılar birindede Shaco'yu karşıdan biri seçti.
Plata çıkmaya çalışın o elolarda shaco banlayan olmuyor.

Kapalı seçim oynamanı önermem yani hiçbir amacı yok jg yazsan bile adam çarp alıp jg oynayabilir. Sıralı seçimde ve düşük eloda genelde shaconun pick ve ban oranı çok yüsek benim tavsiyem 30 levelseniz derecelide keyfinize bakın.
derecelim açıkta tecavüze uğruyorum oynarken bi bakıyom 4 kişi ormanıma gelmiş

Birincisi asla normal oyun oynama. Ben normal oyun oynamayı 3 yıl önce falan bıraktım. Sıralı kadar güzel bir şey yok. Lobide kavga olmuyor. Bende Shaco oynuyorum sıralıda o kadar çok banlanmıyor. Acaba bu konuyu sıralıya 2-3 maç girip hepsinde Shaco banlanınca mı yazdınız? Shaco yanına iki Jungle daha yedekleyin ve onlarıda oynamaya çalışın. Shaco banlanınca onları oynayın. Ben Jungle'da Shaco, Lillia, Warwick, Evelynn, Kha Zix, Viego, Trundle oynuyorum. Hepsini oynayabildğim için canım ne isterse onu oynuyorum mesela. Sizede bu şekil yapmanızı tavsiye ediyorum. Bir şampiyona bağlı kalmayın. Bazen sırf kutu düşürmek için sürekli bir şampiyon oynamak zorunda kalıyorum, bu durumlarda karakter yasaklanınca falan ya oyunu bozuyorum yada sıkıla sıkıla oynuyorum. Sizinde probleminiz kutu düşürmekse, sabretmekten başka şansınız yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı