LoL hızlıca karakter nasıl kapabilirim

Birincisi asla normal oyun oynama. Ben normal oyun oynamayı 3 yıl önce falan bıraktım. Sıralı kadar güzel bir şey yok. Lobide kavga olmuyor. Bende Shaco oynuyorum sıralıda o kadar çok banlanmıyor. Acaba bu konuyu sıralıya 2-3 maç girip hepsinde Shaco banlanınca mı yazdınız? Shaco yanına iki Jungle daha yedekleyin ve onları da oynamaya çalışın. Shaco banlanınca onları oynayın. Ben Jungle'da Shaco, Lillia, Warwick, Evelynn, kha zix, viego, Trundle oynuyorum. Hepsini oynayabildğim için canım ne isterse onu oynuyorum mesela. Size de bu şekil yapmanızı tavsiye ediyorum. Bir şampiyona bağlı kalmayın. Bazen sırf kutu düşürmek için sürekli bir şampiyon oynamak zorunda kalıyorum, bu durumlarda karakter yasaklanınca falan ya oyunu bozuyorum ya da sıkıla sıkıla oynuyorum. Sizinde probleminiz kutu düşürmekse, sabretmekten başka şansınız yok.

Warwick öğrenme zamanım geldi gidiyimde 4 saat vid izlim.

Vi oynamanızı da öneririm fena sarıyor 6 olunca gangler aşırı kolaylaşıyor ve çok zevkli.
onuda denerim

derecelim açıkta tecavüze uğruyorum oynarken bi bakıyom 4 kişi ormanıma gelmiş
Derecelide "ben bunu oynicam ya" gibisinden düşünüp karşıya ve takımın seçimlerine önem vermeden şampiyon alamazsın yani özellikle shaco gibi bir karakter erken oyundan kasamadığında güçsüz kalıyor. Yani derecelide kendine şampiyon değil de bir lane mainle tabi ki sevdiğin şampiyonlar olacak ama seçimini de iyi yapman gerekiyor sen ilk seçim shaco atarsan rammus, amumu gibi seçimler yapıp seni ctlerler yani ilk önerim kapalı seçim oynama çok saçma genelde saçma sapan oyunlar yaşanıyor. Derecelin açıksa tryhard oynayıp keyif almaya bak, sıralı seçimde build falan denersin.

Başka herolar öğrenmenizi ve alışmanızı tavsiye ederim. Elinizdeki tek seçenek olmaz en azından. Ben de uzun süredir Nocturne oynuyordum banlandığı zaman oyunu bozuyordum. Hırslandım tüm herolarla en az 30 40 maç attım hepsini öğrendim şu an bir sürü seçeneğim var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı