LoL hızlıca karakter nasıl kapabilirim

arkımın suçu shaco oyna tam senlik hero dedi kaç hafta shacoyu sıkıntısız ben aldımda bu sıralar alamıyom

Vi oynamanızı da öneririm fena sarıyor 6 olunca gangler aşırı kolaylaşıyor ve çok zevkli.

Warwick öğrenme zamanım geldi gidiyimde 4 saat vid izlim.

Vi oynamanızı da öneririm fena sarıyor 6 olunca gangler aşırı kolaylaşıyor ve çok zevkli.
onuda denerim

derecelim açıkta tecavüze uğruyorum oynarken bi bakıyom 4 kişi ormanıma gelmiş
Derecelide "ben bunu oynicam ya" gibisinden düşünüp karşıya ve takımın seçimlerine önem vermeden şampiyon alamazsın yani özellikle shaco gibi bir karakter erken oyundan kasamadığında güçsüz kalıyor. Yani derecelide kendine şampiyon değil de bir lane mainle tabi ki sevdiğin şampiyonlar olacak ama seçimini de iyi yapman gerekiyor sen ilk seçim shaco atarsan rammus, amumu gibi seçimler yapıp seni ctlerler yani ilk önerim kapalı seçim oynama çok saçma genelde saçma sapan oyunlar yaşanıyor. Derecelin açıksa tryhard oynayıp keyif almaya bak, sıralı seçimde build falan denersin.

Başka herolar öğrenmenizi ve alışmanızı tavsiye ederim. Elinizdeki tek seçenek olmaz en azından. Ben de uzun süredir Nocturne oynuyordum banlandığı zaman oyunu bozuyordum. Hırslandım tüm herolarla en az 30 40 maç attım hepsini öğrendim şu an bir sürü seçeneğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…