LoL için 144 Hz vs 240 HZ monitör

100 110 arasıda çok düşük bir yerlerde bir sıkıntı var gibi bence ama konu sapmadan söyleyim 144Hz almanız iyi olacaktır.
Nvidia denetim masası ayarlarınız nedir? Oyun içi ayarlar çok önemli değil, efekt ve gölge dışında yüksek ayarda oynuyorum.
Ek olarak bahsettiğiniz FPS değerlerini alırkenki ekran kartı kullanım yüzdeniz nedir? @pissed26

Son düzenleme:
NVIDIA ayarlarına hiç dokunmadım nasıl geldiyse öyle eve geçince bir ekran görüntüsü atarım her şey yüksekte diye biliyorum kullanım yüzdesi için Afterburner yükleyip yine size bilgi veririm uygun mudur.

Teşekkür ederim, bekliyorum.

Hocam antrenman modunda olabildiğince minyonla kalabalık yapmaya çalıştım bi TF havası vermez ama bir nebze yardımcı olması için efek ve gölgelerde dahil olmak üzere her şey en sonda. NVIDIA ayarlarım ise 3D uygulamaların karar vermesine izin ver seçili diğer alt ayarları yazması uzun sürecek isterseniz ona da SS alıp atarım.Attım :)

Dosya Ekleri

• Screen02.png
    Screen02.png
    1.009,1 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    524,8 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    532,7 KB · Görüntüleme: 110
Hocam antrenman modunda olabildiğince minyonla kalabalık yapmaya çalıştım bi TF havası vermez ama bir nebze yardımcı olması için efek ve gölgelerde dahil olmak üzere her şey en sonda. NVIDIA ayarlarım ise 3D uygulamaların karar vermesine izin ver seçili diğer alt ayarları yazması uzun sürecek isterseniz ona da SS alıp atarım.Attım :)
Teşekkür ederim bu kadarı yeterli. Karşılaştıracağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı