LoL için 144Hz monitör gerekli mi?

Hocam en önemlisi diyorum. Oyun bilgisi 0 olması lazım mı diyorum? Sözlerimi çarpıtıyorsunuz ama böyle olmaz. En önemlisi deyince diğer etkenleri yok saymıyorum. Tabi ki oyunu bilmeyen biri zaten oynayamaz. Benim ağzımdan strateji bilgisi olmayan biri istediği lige çıkar diye bir sözde çıkmadı. Tabi ki çıkamaz buda bir etken. Bunu yok saymıyorum zaten. Oyun bilgisi zaten olması gereken bir şey bunuda etken olarak saymıyorum. Oyun bilgin yoksa zaten oynayamazsın. Oyunun ne olduğunu ne yapman gerektiğini bilmezsin. Bunu etken saymadım çünkü zaten bu olması gereken bir şey. Ama normal bir oyuncu için en önemli etken refleksdir. Bakın oyun bilgisini saymıyorum çünkü onun zaten olması lazım oyuncuda. Yoksa zaten oynayamaz.
Çarpıttığımı düşünmenize üzüldüm fakat refleksleri halen birinci sıraya koyamıyorum, daha fazla tartışmaya gerek yok hocam. Sevgilerle.
 
Çarpıttığımı düşünmenize üzüldüm fakat refleksleri halen birinci sıraya koyamıyorum, daha fazla tartışmaya gerek yok hocam. Sevgilerle.
Hocam evet neden bu kadar uzattık bilmiyorum. Tartışma değil ya sohbet diyelim. Forumların amacıda bu değilmidir zaten 😀
 
Hocam yıllardır lol oynuyorum ve şunu diyebilirim ki en az CS kadar etki eder. Herkes LoL'ü zeka ve stratejiye dayalı sanıyor ama tahmin ettikleri gibi değil.
CS:GO'da etki ettiği kadar etki etmiyor. Sonuçta hiçbir insan saliselerle bir yeteneği dodgeleyemez. O yüzden 60-144 çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Eğer CS gibi oyunlar da oynayacaksan al ama sadece LoL oynuyorsan israfa gerek yok.

Edit: LoL'u Sezon 6'dan beri oynuyorum.
 
LoL'de hertzden ziyade monitörün gecikme süresinin önemli olduğunu düşünüyorum. 1ms monitör ve düşük ping yüksek hertzden daha çok avantaj sağlar bence.
 

Geri
Yukarı