LOL için bilgisayar önerisi

Hmm o halde bir şeyler çıkarabiliriz. Bekleyin lütfen.

Ben bu sistemi tavsiye ederim. Gayet güçlü bir sistem.

İşlemci: Intel X3470 2.93GHz İşlemci
Ankart: Gigabyte Ga-H55M-S2 1156 Pin Anakart
RAM: Kingston 4GB 1333MHz DDR4 RAM
4GB DDR3 1333MHz Kingston RAM
Ekran Kartı: Asus R9 270X 2GB 256Bit Ekran kartı
HDD: Western Digital Caviar Blue 320GB 7200RPM HDD
Kasa: Exper Kasa
PSU: Powerbost 450W Sıfır Güç Kaynağı

Toplamda 1020 TL ediyor bu sistem. 1080p çözünürlükte Battlefield 1, GTA 5, Crysis 3 gibi ağır oyunları oynatabilir.

Aynı fiyata başka ekran kartı alternatifleri:
Asus R7 265 2GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
MSI R7 360 Ekran Kartı
GIGABYTE RX 560 GAMING OC 2GB DDR5 128 Bit

Son düzenleme:
Hiç uğraşmasın. Lol oynuyacaksa sadece TEMİZ İLK SAHİBİNDEN HP 530 NOTEBOOK - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 588494274 bu bile işini görür. 10 sene öncesinin sistemlerine 1000 lira vermeye gerek yok sırf LOL için. Tost makinasi bile oynatır.

@Mert Ukte Öyle bir şey önermeyin. Önerdiğiniz sistem ile benim sistemim neredeyse aynı ve 800x600'de bile 24FPS alamıyorum. Aşırı küçümsüyor herkes. Yapmayın.

@FaKeReaL Hocam ilk mesajımda size attığım rehberdeki 1000 TL'lik sisteme bakabilirsiniz. İçindeki grafik birimi HD 510. Youtube'a HD 510 League of Legends yazarsanız performansını görebilirsiniz.

Onu alırsanız en azından sıfır bir sisteminiz olur. İkinci el istiyorsanız yine benim attığım sisteme bakabilirsiniz.

@Mert Ukte Öyle bir şey önermeyin. Önerdiğiniz sistem ile benim sistemim neredeyse aynı ve 800x600'de bile 24FPS alamıyorum. Aşırı küçümsüyor herkes. Yapmayın.

@FaKeReaL Hocam ilk mesajımda size attığım rehberdeki 1000 TL'lik sisteme bakabilirsiniz. İçindeki grafik birimi HD 510. Youtube'a HD 510 League of Legends yazarsanız performansını görebilirsiniz.

Onu alırsanız en azından sıfır bir sisteminiz olur. İkinci el istiyorsanız yine benim attığım sisteme bakabilirsiniz.
Sisteminizi güncellediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
çok rahat çalıştırması lazım. Önerdiğim laptopta da 530 var. Çok rahat çalıştırır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı