LoL için bilgisayar toplama

Ciddiye almıyorum ben :D Kaliteyi, performansı bilen tecrübeli insanlarla muhattap oluyorum ben bu forumda. Fikrine saygı duyduğum belli bir kesim var. Onun dışındakiler sadece yorum yapıp insanları yanlış yönlendirenleri içeriyor.
Bana diyemez bu lafı, ben AMD kullanıcısı olarak eleştiri yapabiliyorum. Insanlar kullandıkları ürünün eksi yanını göremeyip savunuyorsa, asıl fanboy kim düşünmek lazım. Neyse konu farklı yere gidecek,arkadaşın konusu mahvolacak.

DDR2 4GB RAM
DDR2 ASUS anakart
160G HDD
250w PSU
GT730

Bu sistemi

600 liraya falan topladım LOL orta yüksek de yargı dağıtıyordum. Senin saydığın sistem monitöre gerekli HZ vermesi yeterli.
Benim yakın zamanda kullanmayı bıraktığım sistem;
İntel Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz
2 GB RAM
NVIDIA Geforce GT 420 ile 70 FPS akıcı oynayabiliyorum. Bunu arkadaşın aklında fikir oluşması adına yazdım.

Benim yakın zamanda kullanmayı bıraktığım sistem;
İntel Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz
2 GB RAM
NVIDIA Geforce GT 420 ile 70 FPS akıcı oynayabiliyorum. Bunu arkadaşın aklında fikir oluşması adına yazdım.
Bana kalırsa

Ryzen 3 1200
B450 anakart ( ileriye dönük ve önün diğer bir nesile kadar açık. )
Vengance ram veya 50₺ farkla RGB ram.
Ekran kartını RX570 tercih et veya RX580 üzmez ve çok rahat oynatır.

Nvidia: Düşük bütçe için gtx 1050 ti ve gtx 1650 çıkarıyoruz ve çok satıyoruz
Amd: Düşük bütçe için RX 570 çıkarıyoruz ve tek fanlı ITX modelimiz bile bu üstteki iki kartı gözü kapalı tokatlıyor.
Nvidia Fanboys: Ben daha fazla ödeyip daha az fps almanın bu kalite için değeceğini düşünüyorum.
Amd Users: Al Rx 570 imi elle nvidiot.

Nvidia: Düşük bütçe için gtx 1050 ti ve gtx 1650 çıkarıyoruz ve çok satıyoruz
Amd: Düşük bütçe için RX 570 çıkarıyoruz ve tek fanlı ITX modelimiz bile bu üstteki iki kartı gözü kapalı tokatlıyor.
Nvidia Fanboys: Ben daha fazla ödeyip daha az fps almanın bu kalite için değeceğini düşünüyorum.
Amd Users: Al Rx 570 imi elle nvidiot.
Tek fan modeli 880₺
Nitro+ 990₺ gördüm geçen gün.

Bana kalırsa GTX1050Tİ çok boş RX570 varken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı