Bütçem 150 lira civarı ekran kartı için. HD 4850 buldum netten 1GB 256B alınır mı bu ekran kartı? Ve bir işlemci önerir misiniz? AMD işlemci bu ekran karta veya önereceğiniz ekran kartına. İşlemci içinde bütçem 80 lira civarı.
LOL ekran kartı değil işlemci oyunudur HD 4850 kaldırır ama asıl önemli olan işlemcidir Intel Core 2 Quad almazsanız FPS dropundan oyunu oynayamazsın bizzat yaşadım ki söylüyorum Intel Core 2 Quad serisi tercih etmeni şiddetle öneriyorum.
Bu ekran kartı çok iyidir kullandım sadece DirectX sürümü biraz düşük ama çok iyi bir karttır.
Ayrıca RAM 2 GB'dan fazla ise ve işlemci idare ediyorsa (Pentium bile oynatıyor) oynanır rahat rahat.
Bütçem 150 lira civarı ekran kartı için. HD 4850 buldum netten 1GB 256B alınır mı bu ekran kartı? Ve bir işlemci önerir misiniz? AMD işlemci bu ekran karta veya önereceğiniz ekran kartına. İşlemci içinde bütçem 80 lira civarı.
Bu ekran kartı çok iyidir kullandım sadece DirectX sürümü biraz düşük ama çok iyi bir karttır.
Ayrıca RAM 2 GB'dan fazla ise ve işlemci idare ediyorsa (Pentium bile oynatıyor) oynanır rahat rahat.
LOL ekran kartı değil işlemci oyunudur HD 4850 kaldırır ama asıl önemli olan işlemcidir Intel Core 2 Quad almazsanız FPS düşmesiundan oyunu oynayamazsın bizzat yaşadım ki söylüyorum Intel Core 2 Quad serisi tercih etmeni şiddetle öneriyorum.