LoL için kaç Bit Windows kurulmalı?

OverlorDdDd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın PC'ye format atacağım yalnız karasız kaldığım konu işletim sistemi. RAM'i 3GB ve laptop kullanıyor, sadece LoL için istiyor, Win 7 64X mi yoksa Win 7 32X mi kurayım acaba ama şurada da sorun var. LoL 32 bir desteği var mı bilmiyorum araştırdım ama pek bir bilgi yok sanırım ya da ben tam araştıramadım, şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın PC'ye format atacağım yalnız karasız kaldığım konu işletim sistemi. RAM'i 3GB ve laptop kullanıyor, sadece LoL için istiyor, Win 7 64X mi yoksa Win 7 32X mi kurayım acaba ama şurada da sorun var. LoL 32 bir desteği var mı bilmiyorum araştırdım ama pek bir bilgi yok sanırım ya da ben tam araştıramadım, şimdiden teşekkür ederim :)

Şu an bu mesajı yazdığım bilgisayar 32 Bit ve LoL oynayabiliyorum. Ama 64 Bit yükleyin.

Herkese çok teşekkür ederim, peki hangi işletim sistemini kurayım acaba Win 7 iyi midir acaba Win 7 Home, vista, Ultimate, veya Pro, bunlardan hangisini kurayım acaba :)

Herkese çok teşekkür ederim, peki hangi işletim sistemini kurayım acaba Win 7 iyi midir acaba Win 7 Home, vista, Ultimate, veya Pro, bunlardan hangisini kurayım acaba :)

Sadece oyun oynuyorsan Windows 7 32 Bit kalabilir. Ama arada internete de girerim güncel program kullanıyorum dersen Windows 8.1 32 bit kur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı