LoL için RAM mi yükseltilmeli, SSD mi alınmalı?

Canerrrr

Kilopat
Daha fazla  
LOL'de orta yüksek ayarlarda sabit FPS alamıyorum ve yüksekte oynamak istiyorum. Sisteme sizce hangisini almalıyım?
Kasa soğutmasında da sorun olduğunu düşünüyorum öndeki fanlardan 1 tane eksilttim ses yapıyor diye bu FPS'i çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LOL'de orta yüksek ayarlarda sabit FPS alamıyorum ve yüksekte oynamak istiyorum. Sisteme sizce hangisini almalıyım?
Kasa soğutmasında da sorun olduğunu düşünüyorum öndeki fanlardan 1 tane eksilttim ses yapıyor diye bu FPS'i çok etkiler mi?
Misalen 144 e sabitleyecekseniz sisteminiz en az 160 180 Fps alabilmeli diye düşünüyorum yoksa illa ki düşüşler olur.

Eğer uzun kullanımlarda FPS de anlık düşüşleriniz varsa sistemin sıcaklığı etki edebilir ve fanı tekrar takmanız gerekebilir. SSD almanız FPS i etkilemez oyun açılırken hızlı dolmasını etkiler. Sistem özelliklerinizi paylaşırsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışabilirim.

Eğer uzun kullanımlarda FPS de anlık düşüşleriniz varsa sistemin sıcaklığı etki edebilir ve fanı tekrar takmanız gerekebilir. SSD almanız FPS i etkilemez oyun açılırken hızlı dolmasını etkiler. Sistem özelliklerinizi paylaşırsanız daha fazla yardımcı olmaya çalışabilirim.
AMD Ryzen 1500X / Gigabyte AORUS VGA RX 570 4GB / CORSAIR 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 / Gigabyte B450M

AMD Ryzen 1500X / Gigabyte AORUS VGA RX 570 4GB / CORSAIR 8 GB DDR4 2400 MHz CL14 / Gigabyte B450M
G4560 GTX 660 ile full ayarlarda 100 den aşağıya düştüğünü görmedim FPS değerinin. Base kısmında ilk girişte 260-300 arası dolanıyor. Koridor aşamasında 100-140 arası dolaşıyor skillerin yoğunluğuna bağlı olarak. Isınmadan kaynaklı bir sorun olabilir. Eski bir kasaya sahibim henüz kasa alamadım sadece sistemimi yükselttim. Kasadaki tek fan arkadaki egzoz fanı onun dışında sadece işlemcimde kendi fanı mevcut başka fan yok ve ekran kartının 65 dereceyi geçtiğini görmedim henüz. Tavsiyem aynı fanı takmasanız bile yerine daha sessiz çalışan bir fan almanız yönünde 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı