LoL İçin Sistem Toplama

Everest? 4x2 yapın, ekran kartı onun yerine GT 1030 seçilmeli. İşlemci, düşük bütçede APU olmalıdır.
G5400 İşlemci
Gigabyte Anakart
4GB 2133MHz RAM
Kasa
HDD
Güç Kaynağı
Toplam 2.044 TL.

Şu anlık ekran kartına gerek yok işlemcinin içindeki UHD 610 ekran kartı LOL'ü o dediğin gibi oynatır.
İllaki ekran kartı istiyorsan Aliexpressten 250TL ye GTX 750Ti alırsın RAM ide 8 yap her oyunu açar.
Bu daha iyi ama RAM çok düşük.

Bu daha iyi ama RAM çok düşük.
Yan bilgisayarda 2GB RAM ile sıkıntısız çalışıyor. Çok RAM tüketmeyen bir oyun bu :)

İlla LoL oynanacaksa LGA 775 soket ve ya daha değişik sistem deneyebilirsiniz. Ayrıca Vatan Bilgisayar 'dan almayın. Neden 200 FPS istiyorsunuz pek anlam veremiyorum. Ben orta düşük ayarlarda 80-100 FPS alıyorum. Bence fazlasıyla yeterli.​
Zaten monitör büyük ihtimalle 60Hz onun için 60FPS den fazlasını göremeyecektir. Hissedir mi onu bilemem fakat 60FPS zaten akıcı. Daha fazla FPS kullanılan monitöre göre gereklilik arz eder.

Bence pc toplamak yerine git kasa al 1000 tl ye o açar düşük ayarlarda 70 fps. Adam düşük ayarlarda lol açsın demiş, 3500 tllik pc atmışsınız kör müsünüz kardeşim.

Bence pc toplamak yerine git kasa al 1000 tl ye o açar düşük ayarlarda 70 fps. Adam düşük ayarlarda lol açsın demiş, 3500 tllik pc atmışsınız kör müsünüz kardeşim.
Şöyle bir gerçek var ki adam KazıkBilgisayardan toplamamızı istemiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı