LOL için sistem toplama

Serhat1010

Centipat
Herkese merhabalar. Ben sadece LOL oynuyorum da bilgisayar dizmek istiyorum ama ortaseviye bir şekilde olmasını istiyorum oynarken zevk alayim. 4-5 bin arasi butce. Aklimda Monster laptop almak var, eger bu olmazsa kararsizim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Ben sadece LOL oynuyorum da bilgisayar dizmek istiyorum ama orta seviye bir şekilde olmasını istiyorum oynarken zevk alayim. 4-5 bin arasi butce. Aklimda Monster laptop almak var, eger bu olmazsa kararsizim. Yardımcı olur musunuz?
4500TL civarına R5 3600 ve GTX 1650 Süper ile sağlam bir sistem toplanabilir. Yanına da 144Hz bir monitör alırsan süper olur.

açıkçası sadece lol oynayan biri için 4 5 bin bütçe fazla değilmi?

açıkçası gt 1030 gibi çok ucuz bir ekran kartını alarak bile çok yüksek fpsde oynayabilirsin bu tam olarak cidden sadece lol oynadına bağlı nasıl bir ekran kartı alacağına yani mesela gidip r3 1200 ile gt1030 veya bütçen fazla zaten rx 570 alıp yoluna bakabilirsin

Açıkçası sadece LOL oynayan biri için 4 5 bin bütçe fazla değil mi?

Açıkçası GT 1030 gibi çok ucuz bir ekran kartını alarak bile çok yüksek FPS'de oynayabilirsin bu tam olarak cidden sadece LOL oynadına bağlı nasıl bir ekran kartı alacağına yani mesela gidip R3 1200 ile GT1030 veya bütçen fazla zaten RX 570 alıp yoluna bakabilirsin.

LOL'de Ultra 1080P'de 100 FPS üstü APU sistem +1080P 1ms mönitor 3K-3.5K'ya toplanır.

4500TL civarına R5 3600 ve GTX 1650 Süper ile sağlam bir sistem toplanabilir. Yanına da 144Hz bir monitör alırsan süper olur.
ekstra DDR işlemci falan ? ben pek anlamiyorum acikcasi
ekstra DDR işlemci falan ? ben pek anlamiyorum acikcasi

açıkçası gt 1030 gibi çok ucuz bir ekran kartını alarak bile çok yüksek fpsde oynayabilirsin bu tam olarak cidden sadece lol oynadına bağlı nasıl bir ekran kartı alacağına yani mesela gidip r3 1200 ile gt1030 veya bütçen fazla zaten rx 570 alıp yoluna bakabilirsin
ya ben bilgisayar parçalarıyla pek bilgim yok yani fazla kullanmazdım . fiyat aralıkları nasil onu bile bilmiyorum sadece siz yazıyorsunuz ben internetten bakıyorum nedir ne değildir diye. sizin dediğinize bakacak olursak ne kadar tutar peki
LOL'de Ultra 1080P'de 100 FPS üstü APU sistem +1080P 1ms mönitor 3K-3.5K'ya toplanır.
daha acik yazar misiniz ne almam gerektiği konusunda :) kusura bakmayin teknoloji cahilliği benimkisi

Son düzenleme:
Oyun oynucaksanız laptop almayın! Ne bu laptop sevdası anlamadım laptopbu okadar para verceğini dandik bilişenler için o fiyata hatta daha düşük fiyata kat kat performas alırsın masaüstünde eğer öğrenci değilsen evden oynucaksanız oyuncu laptobunu bile tercih etmeyin

Bence almışken iyi bir bilgisayar alsın ki belki başka oyunlarada yönelir 1650superli bir sistem topluyabilir.

Sistemin toplam fiyatı 4476 TL tutuyor. Bu sistem ile tüm güncel oyunları ve ileride çıkacak popüler oyunları oynayabilirsin. Lol dışında oyunlar oynamak veya LoL yayını yapmak istersin o zaman bu sistem her halükarda işini görür.

AMD AM4 Ryzen 5 1600 3.6ghz
CORSAIR Vengeance 3000MHz 8 Gb DDR 4 Pc Ram
MSI MB B450M-A Pro Max Anakart
Kingston A400 240 GB SATA 3 SSD
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+
MSI VGA Radeon RX 5500 XT MECH 8G OC Ekran Kartı

R5 1600AF değil sanırım ama genede güzel sistem olmuş ilerdede 8GB ram takıldımı tadından yenmez bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı