Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Haziran 2020 #31 XXXXXXXXXX dedi: Birden fazla mesajı En iyi cevap olarak işaretliyebiliyormuyuz ? Genişletmek için tıkla... Bir tanesini işaretleyin gitsin. Daha fazla olmuyor sanırım.
XXXXXXXXXX dedi: Birden fazla mesajı En iyi cevap olarak işaretliyebiliyormuyuz ? Genişletmek için tıkla... Bir tanesini işaretleyin gitsin. Daha fazla olmuyor sanırım.
P Puncher Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 92 16 Haziran 2020 #32 XXXXXXXXXX dedi: Hey! Sakin olun o kadar çok mesaj geldi ki elim kur'a bi gitti bi geldi. indirmeyeceğim sanırım arkadaşlar fena kötü mesajlar attılar teşekkürler Eki Görüntüle 593480 Genişletmek için tıkla... Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler
XXXXXXXXXX dedi: Hey! Sakin olun o kadar çok mesaj geldi ki elim kur'a bi gitti bi geldi. indirmeyeceğim sanırım arkadaşlar fena kötü mesajlar attılar teşekkürler Eki Görüntüle 593480 Genişletmek için tıkla... Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler
X XXXXXXXXXX Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 16 Haziran 2020 #33 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bir tanesini işaretleyin gitsin. Daha fazla olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Seçenek yok 129592 dedi: Yav bunlara bakma bunlar alt liglerde kaldıkları için böyle söylüyorlar oyunu iyi kavrayıp plat 4 falan olursan o kitle fazla gelmez zaten. Genişletmek için tıkla... Puncher dedi: Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler Genişletmek için tıkla... Pllat 4 dediğiniz lig'e ulaşmam ne kadar sürer?
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bir tanesini işaretleyin gitsin. Daha fazla olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Seçenek yok 129592 dedi: Yav bunlara bakma bunlar alt liglerde kaldıkları için böyle söylüyorlar oyunu iyi kavrayıp plat 4 falan olursan o kitle fazla gelmez zaten. Genişletmek için tıkla... Puncher dedi: Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler Genişletmek için tıkla... Pllat 4 dediğiniz lig'e ulaşmam ne kadar sürer?
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #34 Puncher dedi: Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler Genişletmek için tıkla... Aynen öyle farm yapmayı bilmez dakka 20de 56 farmla gezer sonra takım kötü fasa fiso.
Puncher dedi: Kötülüyen arkadaşlar bronz silver ve gold olanlar kısacası daha q basmayı bilmeyenler Genişletmek için tıkla... Aynen öyle farm yapmayı bilmez dakka 20de 56 farmla gezer sonra takım kötü fasa fiso.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 16 Haziran 2020 #35 Allah Allah, soru işaretini görmüştüm ben Normal konularda işaretlenmiyor, soru konularında işaretleniyor.
Allah Allah, soru işaretini görmüştüm ben Normal konularda işaretlenmiyor, soru konularında işaretleniyor.
X XXXXXXXXXX Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 16 Haziran 2020 #36 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Allah Allah, soru işaretini görmüştüm ben Normal konularda işaretlenmiyor, soru konularında işaretleniyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ya ben soru konusu yapmıştım ? Yetkililer normal konu yaptı sanırım. Anlamadım??
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Allah Allah, soru işaretini görmüştüm ben Normal konularda işaretlenmiyor, soru konularında işaretleniyor. Genişletmek için tıkla... Aynen ya ben soru konusu yapmıştım ? Yetkililer normal konu yaptı sanırım. Anlamadım??
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 937 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #37 4 Sezondur oynuyorum nadir olan heroları bilmiyorum.
P Puncher Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 92 16 Haziran 2020 #38 XXXXXXXXXX dedi: Seçenek yok Pllat 4 dediğiniz lig'e ulaşmam ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Çıkılır bir kaç aya en fazla ilk defa oynıcaksan oyunu 8 ay. zaten goldan çıktıktan sonra maçlar daha iyi oluyor oynamayı bilenler filan geliyor.
XXXXXXXXXX dedi: Seçenek yok Pllat 4 dediğiniz lig'e ulaşmam ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Çıkılır bir kaç aya en fazla ilk defa oynıcaksan oyunu 8 ay. zaten goldan çıktıktan sonra maçlar daha iyi oluyor oynamayı bilenler filan geliyor.