Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2020 #1 Hata bu. Çözümü varsa yazarsanız sevinirim. İnternet bağlantım var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2020
C cry_æ Femtopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2 23 Temmuz 2020 #11 Yigitcan44 dedi: Sağ ol kardeşim yok hiç ban falan yemişliğim yok ne Valorant ne LoL ne runettera hiçbir Riot Games oyunu açılmıyor ama sanırım netle alakalı bir problem var Trendyol'da açılmıyor ama diğer siteler gayet hızlı Kardeşim ne internetin senin benim Vodafone. Genişletmek için tıkla... aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. Genişletmek için tıkla... aynı zamanda sen diyince denedim benimki de trendyola girmiyor. Son düzenleme: 23 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Yigitcan44 dedi: Sağ ol kardeşim yok hiç ban falan yemişliğim yok ne Valorant ne LoL ne runettera hiçbir Riot Games oyunu açılmıyor ama sanırım netle alakalı bir problem var Trendyol'da açılmıyor ama diğer siteler gayet hızlı Kardeşim ne internetin senin benim Vodafone. Genişletmek için tıkla... aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. Genişletmek için tıkla... aynı zamanda sen diyince denedim benimki de trendyola girmiyor.
KS KS Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #12 cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Vodafone müşteri hizmetlerini arayın. Başka türlü olacağını zannetmiyorum. En azından bir hata ve benzeri şey varsa sizi bilgilendirirler. Artı 0 Eksi
cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Vodafone müşteri hizmetlerini arayın. Başka türlü olacağını zannetmiyorum. En azından bir hata ve benzeri şey varsa sizi bilgilendirirler.
Y Yigitcan44 Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 22 23 Temmuz 2020 #13 cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. aynı zamanda sen diyince denedim benimki de trendyola girmiyor. Genişletmek için tıkla... kardeşim ben hallettim müşteri hizmetlerine açıkla hallediyorlar uzun sürüyor ama vodafonela ilgili bi durummuş sanırsam teşekkür ederim hepinize Artı 0 Eksi
cry_æ dedi: aynen benimki de vodafone sanırsam internetle alakalı aynı zamanda @Dyzex'in gönderdiği linkede girmiyor. aynı zamanda sen diyince denedim benimki de trendyola girmiyor. Genişletmek için tıkla... kardeşim ben hallettim müşteri hizmetlerine açıkla hallediyorlar uzun sürüyor ama vodafonela ilgili bi durummuş sanırsam teşekkür ederim hepinize