LoL İşlemci Hızı Sabitleme Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bu ayın başında LoL oynarken işlemci hızı sabitlendi 2.49 GHz'e. Bu CPU hızı düşük olduğu için LoL'de kasma, ani FPS düşüşleri yaşattı. Tamire gönderdim o sırada 2. bilgisayarıma geçtim onda da aynı sorun yaşandı 2.49 GHz'e sabitlendi. Daha dün bilgisayarım tamirden geldi. Sorun çözülmüştü. Şimdi benim sorum şu ben tekrardan LoL yüklersem aynı sorunu yaşar mıyım? Yaşamamak için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç yönetimi kısmından yüksek performasnı seçip akabinde işlemci güç yönetimi kısmında CPU en düşük ayarını 100 yapın artık CPU hızı Max alabieceğii hıza çıkacaktır.

Güç yönetimi kısmından yüksek performasnı seçip akabinde işlemci güç yönetimi kısmında CPU en düşük ayarını 100 yapın artık CPU hızı Max alabieceğii hıza çıkacaktır.
Zaten onu yaptım tekrardan aynı sorunla karşılaşır mıyım ? Riske atmak istememem -zaten bu sorunu yaşanmadan öncede en düşük ayarı %100-.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…