LoL kamera çok yakın

smithblacksmith

Megapat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,
Ben 7 yıllık LoL oyuncusuyum, bayağıdır oynamıyordum bir gireyim dedim fakat kamera karaktere çok yakın.
Normalde;

Bende;

Görsellerde göstermeye çalıştım, normalde üstteki fotoğraftaki gibi geniş alan görmem gerekirken aşağıdaki gibi bir alan görüyorum, mouse ortasıyla tekerlekten yapmaya çalıştım ama öyle de olmadı.

1920*1080 şeklinde oynuyorum.

HDMI kablosuyla TV'den oynuyorum oyunları, diğer oyunlarda böyle bir sorun yok fakat bunda var.

Nedendir acaba?

Oyuna giriş yaptığında ayarlar bölümünden çözünürlük ayarlarıyla oynarsan sanırım düzelecek. Olmadı oyunun config dosyaları bölümünden çözünürlük ayarlarına televizyonun çözünürlüğünü gir

Config dosyalarını olduğu yerden silin. Tüm ayarlar sıfırlanır. Tuş, hassasiyet, ses, vb. Bende mesela kritik vuruş animasyonu gözükmüyordu öyle düzelttim.

Client ve oyunla ilgili neredeyse bütün sorunlarımı çözüyor. Denemediysen bir bak istersen. https://support-leagueoflegends.rio...7-Otomatik-Sorun-Giderme-Hextech-Onarım-Aracı

Reis ne yaptın çözebildin mi sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…