Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 LoL karakter farklı rollerde puan kasılırsa üstüne puan ekler mi? Örnek olarak 10k Warwick var bu orman ama ben ADC'de oynadım 11 k olur mu?
LoL karakter farklı rollerde puan kasılırsa üstüne puan ekler mi? Örnek olarak 10k Warwick var bu orman ama ben ADC'de oynadım 11 k olur mu?
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #2 Olur. Artı 0 Eksi
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 671 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #3 Aguree dedi: LoL karakter farklı rollerde puan kasılırsa üstüne puan ekler mi? Örnek olarak 10k Warwick var bu orman ama ben ADC'de oynadım 11 k olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur nerede oynarsan oyna o karakterle oynaman yeter. Artı 0 Eksi
Aguree dedi: LoL karakter farklı rollerde puan kasılırsa üstüne puan ekler mi? Örnek olarak 10k Warwick var bu orman ama ben ADC'de oynadım 11 k olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur nerede oynarsan oyna o karakterle oynaman yeter.
KS KS Aguree Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #4 tamamdır sağolun. bide adc warwick oynanır mı ww kascamda 2 jungle kasıyorum o yüzden adc lazım Artı 0 Eksi
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 671 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #5 Aguree dedi: Tamamdır sağ olun. Bir de ADC Warwick oynanır mı WW kascamda 2 Jungle kasıyorum o yüzden ADC lazım. Genişletmek için tıkla... ADC Warwick benim zamanımda oynanmazdı yani ADC uzun menzilli karakter alınıyor daha çok WW ile alakası yok lanenin ama belki degismistir ama sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Aguree dedi: Tamamdır sağ olun. Bir de ADC Warwick oynanır mı WW kascamda 2 Jungle kasıyorum o yüzden ADC lazım. Genişletmek için tıkla... ADC Warwick benim zamanımda oynanmazdı yani ADC uzun menzilli karakter alınıyor daha çok WW ile alakası yok lanenin ama belki degismistir ama sanmıyorum.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.497 Çözümler 131 6 Mayıs 2024 #6 Olur, önemli olan oynaman. Aguree dedi: bide adc warwick oynanır mı ww kascamda 2 jungle kasıyorum o yüzden adc lazım Genişletmek için tıkla... Oynanmaz. ADC rolüyle tamamen alakasız bir şampiyon. Artı 0 Eksi
Olur, önemli olan oynaman. Aguree dedi: bide adc warwick oynanır mı ww kascamda 2 jungle kasıyorum o yüzden adc lazım Genişletmek için tıkla... Oynanmaz. ADC rolüyle tamamen alakasız bir şampiyon.