Pismaniyee
Hectopat
- Katılım
- 27 Nisan 2021
- Mesajlar
- 1.826
- Çözümler
- 4
Ben Master Yi'nin çerçevesini almak istiyorum ama bi yandan içimden küre geçiyor. Sizce hangisini almalıyım?
Yi güçlü bir çar değil sadece earyl'si güçlü late'de tek cc ile işini bitirebilirsiniz.Onu bende çok düşündüm. Biletin varsa sabret, her hafta 250 sembol veriyor zaten.
Yi asla metadan düşmeyecek bir karakter. Oynuyorsan neden olmasın? Tek kostümden iyidir.
Yi en fazla D4 stucklar için sorundur hocam. Yüksek liglerde Yi pickleyen göremezsiniz. Çünkü oynatmazlar. @Furkan17TRYi güçlü bir çar değil sadece Earyl'si güçlü Late'de tek CC ile işini bitirebilirsiniz.
Aynen öyle katılıyorum.Yi en fazla D4 stucklar için sorundur hocam. Yüksek liglerde Yi pickleyen göremezsiniz. Çünkü oynatmazlar. @Furkan17TR
Küre açtım pişman olmadım poppy skini çıktı , ardından geri kalan puana da anahtar aldım hextech açtım elemantalist lux çıktıAynen öyle katılıyorum.
Ayrıca tek cc'ye fişinizi çekerler.
Küre açtım pişman olmadım poppy skini çıktı , ardından geri kalan puana da anahtar aldım hextech açtım elemantalist lux çıktı![]()
Hocam gördüm ki Master ligindesiniz ve Kayn otp'siniz. Konuma bakar mısınız kafanıza yatarsa beraber rushlayalım.
Master eloya kasmak için takım arkadaşı arıyorum
Arkadaşlar merhaba, Ben oyunda GM 350 LP'ye kadar gelmiş bir oyuncuyum. Ancak eskisi kadar aktif değildim oyunda yaklaşık 2 yıl kadardır. Tekrar başlamayı düşünüyorum bu sebeple 30 seviye hesap kasıyorum. Fresh ELO ve temiz hesap olacağı için platin ligine kadar ikişer lig atlayıp kısa sürede...www.technopat.net
Öncelikle selamlar benim yaşım 16 4 milyon kayn'ı olan jungle bilgisi yüksek ancak koridor bilgisi düşük bir insanım şuan yeni bir hesap kasıyorum ve 28 level 30 yapmaya çalışıyorum ardından ki bugün 30 yapacağım westte amacım challenger'a kasmak saat 4'te okuldan gelip 12 ye kadar oynayıp ardından gece 3 e kadar ders çalışıyorum.Siz de biraz kendinizden bahseder misiniz ayrıca mikrofonunuz var mıdır ?Hocam gördüm ki Master ligindesiniz ve Kayn otp'siniz. Konuma bakar mısınız kafanıza yatarsa beraber rushlayalım.
Master eloya kasmak için takım arkadaşı arıyorum
Arkadaşlar merhaba, Ben oyunda GM 350 LP'ye kadar gelmiş bir oyuncuyum. Ancak eskisi kadar aktif değildim oyunda yaklaşık 2 yıl kadardır. Tekrar başlamayı düşünüyorum bu sebeple 30 seviye hesap kasıyorum. Fresh ELO ve temiz hesap olacağı için platin ligine kadar ikişer lig atlayıp kısa sürede...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.