Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 24 Temmuz 2022 #1 Öncelikle LoL'de yeniyim cahilliğimden dolayı mazur görün beni. Arkadaşlar LoL'de RP ile ilk defa kostüm aldım fakat oyunda falan gözükmüyor. Bir yerden seçmem mi gerek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle LoL'de yeniyim cahilliğimden dolayı mazur görün beni. Arkadaşlar LoL'de RP ile ilk defa kostüm aldım fakat oyunda falan gözükmüyor. Bir yerden seçmem mi gerek bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Oyuna girerken herhangi bir heroyu seçince altta kostümler sayfası açılıyor ordan aldığınız kostümü seçmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Oyuna girerken herhangi bir heroyu seçince altta kostümler sayfası açılıyor ordan aldığınız kostümü seçmeniz gerekiyor.
KS KS Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 24 Temmuz 2022 #3 EnesCn dedi: Oyuna girerken herhangi bir heroyu seçince altta kostümler sayfası açılıyor ordan aldığınız kostümü seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? Artı 0 Eksi
EnesCn dedi: Oyuna girerken herhangi bir heroyu seçince altta kostümler sayfası açılıyor ordan aldığınız kostümü seçmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Pysi Developer dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Hazıra basın hazır butonunun orda sekmeler açılacak. Artı 0 Eksi
Pysi Developer dedi: Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Hazıra basın hazır butonunun orda sekmeler açılacak.
KS KS Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 24 Temmuz 2022 #5 EnesCn dedi: Hazıra basın hazır butonunun orda sekmeler açılacak. Genişletmek için tıkla... Ha buldum tamam hocam çok saolun. Artı 0 Eksi
EnesCn dedi: Hazıra basın hazır butonunun orda sekmeler açılacak. Genişletmek için tıkla... Ha buldum tamam hocam çok saolun.