Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 İnternette şöyle bir video gördüm doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnternette şöyle bir video gördüm doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 23 Şubat 2025 #2 Rid dedi: İnternette şöyle bir video gördüm doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun önüne geçtiler mümkün değil. Artı 0 Eksi
Rid dedi: İnternette şöyle bir video gördüm doğru mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun önüne geçtiler mümkün değil.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Şubat 2025 #3 Video eski, 4 yıllık video ve böyle taktik de işe yaramaz, işe yarayacağını sanmam. Artı 0 Eksi
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 MMR nasıl yükseltebilirim peki doğal yollarla? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 23 Şubat 2025 #5 Rid dedi: MMR nasıl yükseltebilirim peki doğal yollarla? Genişletmek için tıkla... Üst üste kayıpsız 15-30Win alarak (elo hell için) LP gain yüksekse 15 Win yeterli olur. Artı 0 Eksi
Rid dedi: MMR nasıl yükseltebilirim peki doğal yollarla? Genişletmek için tıkla... Üst üste kayıpsız 15-30Win alarak (elo hell için) LP gain yüksekse 15 Win yeterli olur.
KS KS Rid Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 412 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 15 tane üst üste Win almak biraz zor değil mi? Artı 0 Eksi
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 373513 dedi: Üst üste kayıpsız 15-30Win alarak (elo hell için) LP gain yüksekse 15 Win yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam artık ona da gerek yok üst üste 8-9 tane kazansa güzel oynayıp gene yeterli olur. Artı 0 Eksi
373513 dedi: Üst üste kayıpsız 15-30Win alarak (elo hell için) LP gain yüksekse 15 Win yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam artık ona da gerek yok üst üste 8-9 tane kazansa güzel oynayıp gene yeterli olur.
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 23 Şubat 2025 #8 gokguk62 dedi: Hocam artık ona da gerek yok üst üste 8-9 tane kazansa güzel oynayıp gene yeterli olur. Genişletmek için tıkla... West plat eloda üst üste 18 Win aldım gelen LP 2 arttı Rid dedi: 15 tane üst üste Win almak biraz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... İyi oynuyorsanız oyunu biliyorsanız zor değil yeni başladıysanız dereceli girmenizi önermem oyunu öğrenene kadar. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Hocam artık ona da gerek yok üst üste 8-9 tane kazansa güzel oynayıp gene yeterli olur. Genişletmek için tıkla... West plat eloda üst üste 18 Win aldım gelen LP 2 arttı Rid dedi: 15 tane üst üste Win almak biraz zor değil mi? Genişletmek için tıkla... İyi oynuyorsanız oyunu biliyorsanız zor değil yeni başladıysanız dereceli girmenizi önermem oyunu öğrenene kadar.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #9 373513 dedi: West plat eloda üst üste 18 Win aldım gelen LP 2 arttı Genişletmek için tıkla... Garip hocam en son düzelttiklerini hatırlıyorum hatta taowbnin videosu vardı bununla ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
373513 dedi: West plat eloda üst üste 18 Win aldım gelen LP 2 arttı Genişletmek için tıkla... Garip hocam en son düzelttiklerini hatırlıyorum hatta taowbnin videosu vardı bununla ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 23 Şubat 2025 #10 gokguk62 dedi: Garip hocam en son düzelttiklerini hatırlıyorum hatta taowbnin videosu vardı bununla ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda eski ama hatırlıyorum üst üste 6 7 Win alınca 2 rank atlatıyordu 3-2 rankları arasında atıyorum Gold 4 sün 3 olacaksın 1 Wine Gold 3 yerine Gold 2 yapıyordu. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Garip hocam en son düzelttiklerini hatırlıyorum hatta taowbnin videosu vardı bununla ilgili. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda eski ama hatırlıyorum üst üste 6 7 Win alınca 2 rank atlatıyordu 3-2 rankları arasında atıyorum Gold 4 sün 3 olacaksın 1 Wine Gold 3 yerine Gold 2 yapıyordu.