N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama maça geç giriyorum. Leaverbuster uyarısı alıyorum tamam diyorum hala yüzde 96 da takılı kalıyor sonra açılıyor oyun başlamış. Neden olabilir? Windows Defender 150 MB RAM kullanıyor ondan olabilir mi?
Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum ama maça geç giriyorum. Leaverbuster uyarısı alıyorum tamam diyorum hala yüzde 96 da takılı kalıyor sonra açılıyor oyun başlamış. Neden olabilir? Windows Defender 150 MB RAM kullanıyor ondan olabilir mi?
laps Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Dostum bende bu sorunu bir aralar yaşamıştım format attığımda geçmişti hatta bazı maçlara giremiyordum bile bir formatı denemeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Dostum bende bu sorunu bir aralar yaşamıştım format attığımda geçmişti hatta bazı maçlara giremiyordum bile bir formatı denemeni tavsiye ederim.
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 laps dedi: Dostum bende bu sorunu bir aralar yaşamıştım format attığımda geçmişti hatta bazı maçlara giremiyordum bile bir formatı denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Formatla alakası olmadığını düşünüyorum. Format atmaktan sıkıldım. Artı 0 Eksi
laps dedi: Dostum bende bu sorunu bir aralar yaşamıştım format attığımda geçmişti hatta bazı maçlara giremiyordum bile bir formatı denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Formatla alakası olmadığını düşünüyorum. Format atmaktan sıkıldım.