LoL maça göre Build yapma

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. LoL'de maça girince örnek vereyim karşımda 2 tank var onları kesmek için alacağım eşyaları basacağım güçleri bilmiyorum. Bunda yardım edecek tracker tarzı program var mıdır?

Blitz kullanabilirsin. Ama öğrenene kadar. Sonra işi bozuyor, kafasına göre rün falan yapıyor. Geçen internet kafede Blitz yüklüymüş onun yüzünden kitaplı Rakan oynadım kaybettik.

Rakibe göre şampiyon öneriyor profossor.gg, basede item önerilerinde rakibe göre itemleri de öneriyor. Gerisi senin bilgin. Önerilen şampiyona hakim değilsen CT olsa bile ezilirsin. Misal karşıda tank çok ise büyücü oynarken maske alıyorum. misal dürtüleceğim laneye göre rün ve item alıyorum, dürtebileceğim laneye göre rün ve item alıyorum vs. vs.

Uygulamalarda maça göre Build yapmıyor. En çok tercih edilen itemler neyse onu öneriyor, ezbere gidiyorlar yani.

Ama professor.gg kullanabilirsin.

Blitz kullanabilirsin. Ama öğrenene kadar. Sonra işi bozuyor, kafasına göre rün falan yapıyor. Geçen internet kafede Blitz yüklüymüş onun yüzünden kitaplı Rakan oynadım kaybettik.
Uygulamalarda maça göre Build yapmıyor. En çok tercih edilen itemler neyse onu öneriyor, ezbere gidiyorlar yani.

Ama professor.gg kullanabilirsin.
örnek veriyim ben sett aldım karşımdakine göre item alacağım ne yapmam gerek hangisini önerirsiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı