LoL Main Şampiyon Bulma

tura

Decapat
LOL'e yeni başladım sayılır. Kendime main Hero bulmak istiyorum. CS:GO'daki bıçak deneme sunucuları gibi sunucular var mı LOL'de, tüm şampiyonları açana kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafelerde tüm şampiyonlar açık oluyordu en son. Bi bak istersen oraya ordan bulursun

LOL'e yeni başladım sayılır. Kendime main Hero bulmak istiyorum. CS:GO'daki bıçak deneme sunucuları gibi sunucular var mı LOL'de, tüm şampiyonları açana kadar?
Dostum LOL'de main Hero diye bir şey olmuyor, bir koridor seçiyorsun o koridorda oynanan Hero'ları öğreniyorsun, yamalarla Hero'lar güclenip zayıflıyor onları oynuyorsun, yani main koridorun oluyor mid gibi midde güclü olanları oynuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'dan izleyebilirsin. Her hafta gelen ücretsiz şampiyonları antrenman modunda deneyebilirsin.

PBE sunucusunda tüm herolar açık.Fakat pinginiz fazla olur.

Main hero olayı nasıl olmuyor? Main koridor da oluyor main hero da. Bir hero oynarsan sadece OTP oluyorsun.

peki önerebilreceğiniz hero varmı, mainim üst

Top lane için Jayce önerebilirim. Erken oyunu çok güçlü ve erkenden avantaj sağladığınızda rahatlıkla takımı taşıyabiliyorsunuz. Tek sıkıntısı 8 yeteneği var ve zor bir şampiyon. Ama zamanla alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…