LoL main seçememek

Shaco'yla orman dönülmez diyorlar shacolambac'ın bir videosunu izliyorum adam 30 dakikada 300 farm yapıyor. Ben denediğimde 20 dakikada 80 farm zar zor yapıyorum.
Kendisi daha çok ap shaco oynuyor siz ad oynarsanız daha az dönebilmeniz normal

En hoşuna gidenler hangileri?

Top Heimerdinger oyna bana teşekkür et. Karşındaki tank vb. ise yenilmez giriyorsun, daha kırılgan ise (Teemo, Vayne vs.) Elektrik ver giriyorsun. Yere 3 adet taret atıyorsun yaklaşanın kafasına E, W atıyorsun.

Öyle uzaktan vuran bir karakterde istemiyorum. Taretleride olmayınca yampiri yengece dönüşüyor karakter gerçekten.

Urgot, ben o lane canavariyla zumrute kadar çıktım

En hoşuna gidenler hangileri?

Nasus, Sylas, Shaco, Volibear, Yorick, Garen, Aatrox fakat hiçbirini oynayamıyorum belki sadece Yorick iyi oynayabiliyorum oda Full ayrık ittirme yaptığım için. Karşımdaki adam takımına yardıma gitti diye 16. dakikada inhibitör açtığım var dereceli maçta. 25k hasar vurmuştum hatta bir maçta kulelere. Fakat Yorick'te çok sıkıyor.

Hocam oynadığınız lane ile ilgili YouTuber'leri izleyebilirsiniz mesela taowb gerçekten iyi bir top lane oyuncusu videoları da sıkmıyor oyunu öğrenmenize yardımcı olabilir.

Bence mainleme. Karşına ne gelirse ona göre bir karakter al.

Hocam oynadığınız lane ile ilgili YouTuber'leri izleyebilirsiniz mesela taowb gerçekten iyi bir top lane oyuncusu videoları da sıkmıyor oyunu öğrenmenize yardımcı olabilir.

Videoda izlediklerimi uygulayamıyorum ki oyunda. Adam Nasus'ta 80 stack kastıktan sonra karşısındaki adama dalıp kesiyor ben aynı şeyi deniyorum adamın yarı canı gitmeden ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…