LoL main seçememek

Top Heimerdinger oyna bana teşekkür et. Karşındaki tank vb. ise yenilmez giriyorsun, daha kırılgan ise (Teemo, Vayne vs.) Elektrik ver giriyorsun. Yere 3 adet taret atıyorsun yaklaşanın kafasına E, W atıyorsun.

Öyle uzaktan vuran bir karakterde istemiyorum. Taretleride olmayınca yampiri yengece dönüşüyor karakter gerçekten.

Merhaba, oyuna yaklaşık 5-6 ay önce başladım fakat hala aşırı rezil oynuyorum ve main seçemedim. TR ve EUW hesabım var EUW'da demir 3'üm iki maç kaybedersem demir 4'e düşeceğim. Feedlemiyorum sadece aşırı kötü oynuyorum. Main seçmeye çalışıyorum ancak farklı farklı karakterler denememe rağmen bir türlü hangisini oynamaya devam edeceğimi seçemiyorum. En çok top Lane'de oynarken keyif alıyorum. Karakterlerden en çok beğendiğim Nasus oldu fakat nasıl oynanacağını kavrayamadım bir türlü. Erken oyunu güçlü değil geç oyuna kadar stack kasıp farm yapsam hem kill alamıyorum hem minyon kesip lane ittiğim için her zaman boşu boşuna ölüyorum. Başka çarlara bakıyorum fakat bir türlü seçemiyorum ne oynayacağımı. Sizin fikirleriniz neler?
Urgot, ben o lane canavariyla zumrute kadar çıktım

En hoşuna gidenler hangileri?

Nasus, Sylas, Shaco, Volibear, Yorick, Garen, Aatrox fakat hiçbirini oynayamıyorum belki sadece Yorick iyi oynayabiliyorum oda Full ayrık ittirme yaptığım için. Karşımdaki adam takımına yardıma gitti diye 16. dakikada inhibitör açtığım var dereceli maçta. 25k hasar vurmuştum hatta bir maçta kulelere. Fakat Yorick'te çok sıkıyor.

Nasus, Sylas, Shaco, Volibear, Yorick, Garen, Aatrox fakat hiçbirini oynayamıyorum belki sadece Yorick iyi oynayabiliyorum oda Full ayrık ittirme yaptığım için. Karşımdaki adam takımına yardıma gitti diye 16. dakikada inhibitör açtığım var dereceli maçta. 25k hasar vurmuştum hatta bir maçta kulelere. Fakat Yorick'te çok sıkıyor.

Hocam oynadığınız lane ile ilgili YouTuber'leri izleyebilirsiniz mesela taowb gerçekten iyi bir top lane oyuncusu videoları da sıkmıyor oyunu öğrenmenize yardımcı olabilir.

Bence mainleme. Karşına ne gelirse ona göre bir karakter al.

Hocam oynadığınız lane ile ilgili YouTuber'leri izleyebilirsiniz mesela taowb gerçekten iyi bir top lane oyuncusu videoları da sıkmıyor oyunu öğrenmenize yardımcı olabilir.

Videoda izlediklerimi uygulayamıyorum ki oyunda. Adam Nasus'ta 80 stack kastıktan sonra karşısındaki adama dalıp kesiyor ben aynı şeyi deniyorum adamın yarı canı gitmeden ölüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı