Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #21 Heiwa9 dedi: Videoda izlediklerimi uygulayamıyorum ki oyunda. Adam Nasus'ta 80 stack kastıktan sonra karşısındaki adama dalıp kesiyor ben aynı şeyi deniyorum adamın yarı canı gitmeden ölüyorum. Genişletmek için tıkla... Her matchupa göre değişir hocam o artık onu da oynadıkça öğreniceksiniz.
Heiwa9 dedi: Videoda izlediklerimi uygulayamıyorum ki oyunda. Adam Nasus'ta 80 stack kastıktan sonra karşısındaki adama dalıp kesiyor ben aynı şeyi deniyorum adamın yarı canı gitmeden ölüyorum. Genişletmek için tıkla... Her matchupa göre değişir hocam o artık onu da oynadıkça öğreniceksiniz.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 26 Temmuz 2024 #22 Heiwa9 dedi: Kite atmayı sevmiyorum. Çok kırılganda olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kite değil de yetenek istediği kesin Kindred'ın. Zaten Q'su ileri atlatıyor. O yüzden kolay kite atılır.
Heiwa9 dedi: Kite atmayı sevmiyorum. Çok kırılganda olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kite değil de yetenek istediği kesin Kindred'ın. Zaten Q'su ileri atlatıyor. O yüzden kolay kite atılır.