LoL mid için main hero önerisi

Cetrefilanl

Centipat
Katılım
5 Temmuz 2022
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Mid oyuncusuyum ama bir türlü main edinemiyorum, her karakterden biraz oynuyorum. Sizce bir main seçmeli miyim, eğer seçeceksem maini nasıl belirleyebilirim?
 
Dört beş şampiyon üzerine yoğunlaş. Hem banlanma durumları falan olursa hem de counterlama/counterlanma durumlarında işine yarar.

İlla öner dersen:
Sylas
Vex
İrelia
Le Blanc
Ekko
 
Hem koridor kabadayısı hem roam çarı istiyorsan LeBlanc, Talon, Fizz önerebilirim. Koridorda scale olayım diyorsan Orianna, Ryze, Vladimir, Cassiopeia.

Benim en sevdiğim ise Corki. Hem late game için güçlü, hem koridor aşaması kötü değil, hem de baskın potansiyeli yüksek. En büyük counterı, kendisinden yüksek menzilli bir şampiyon. Genelde Xerath veya Vel'Koz banlar Corki oynayanlar.
 
Tek bir heroya bağlı kalmak diğer herolarda yeteneğini köreltir, 1 senedir eğlendiğim için sıklıkla Irelia oynuyorum. Bugün tamamen farklı mekaniklerde başka bir hero oynamaya çalıştım elim ayağım birbirine girdi.

Düşük eloda isen (Demir-Gümüş) Irelia ve Vladimir özellikle, Vex, Syndra, Yone, Kassadin, Akali gibi tek başına kill alabilen heroları tercih etmen işine yarar.

Eğer bu tür düşük liglerde takıma bağlı ve uzun süren scale süresine sahip herolar oynarsan tam bir çingene pazarına dönüyor oyun. Dakika 30'da açılan hiç bir karakter işine yaramaz bu liglerde.
 
Arkadaşlar selam. Mid oyuncusuyum ama bir türlü main edinemiyorum, her karakterden biraz oynuyorum. Sizce bir main seçmeli miyim, eğer seçeceksem maini nasıl belirleyebilirim?
Veigar önerebilirim benim mainindi, ganglerde çok güzel rakibi tutabiliyor ve late gamede eğer iyi farming yaparsanız tek w ile tankları bile tekliyor çar.
 
Ap olarak kesinlikle Vladimir. AD olarak Yone ve Irelia. Bu bahsettiğim sampiyonlarla doğru oynadığın taktirde Elmas elo aşağısında kaybetme ihtimalin yok neredeyse.
 

Geri
Yukarı