LOL mü CS:GO mu?

İkisinin de kulvarı farklı, git çoluk çocukla uğraşmak istiyorsan LoL oyna, hacklerle uğraşmak istiyorsan CS:GO oyna. Kalite istiyorsan git Dota II oynayada (Tabii takımına Ruslar gelmezse), Assasins Creed gibi oyunlara yönel. Rol yapma oyunu istiyorsan C9 gibi grafikleri, efektleri, sınıf çokluğu olan oyunlar oynayabilirsin.

CS:GO, tabii ki ESEA veya Face it oynarsan Normal rekabetçi de bir hile gelir, bir veletler, bir de ruslar kanser ederler adamı

CS:GO'yu bilmem, fakat LOL'a başlaman yaptığın büyük hatalardan olur. Oyun çok güzel olsa da ne yazık ki ortam rezil bir vaziyette olduğu için akıl ve ruh sağlığın günden güne bozulacaktır. Onun yerine küçük yaş kitlesine hitap etmeyen Dota2 veya ücretsiz, 100 tane modu olan CSNZ indirip eğlenebilirsin

İkisini de oynuyorum zaten. Günde en az 10 saat bilgisayar oynuyorum. Bu yüzden tek bir oyunda ustalaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…