LOL mü CS:GO mu?

LoL'de plat seviyesinden aşağıda oynarsan büyük ihtimalle maçına kanser edecek insanlar gelecek. Ona göre oyna. LoL'de iyi oynayabilirsin kendini geliştirip. CS:GO için bence biraz geç kaldın. Nova üstü değil isen.

LOL'e başlmayı denedim. Denemez olaydım yaş kitlesi düşük ve sürekli küfür ediyorlar. DOTA 2'yi önerebilirim.
Dota 2 maalesef pek yeni oyuncu canlısı bir oyun değil. LoL ile aşağı yukarı aynı toxic kitleye sahip. Oynanış kalitesi olsun, meta olsun LoL'den bin kat daha iyidir tabi orası ayrı =)

CS-GO desen ortalık hacker kaynıyor zaten düşük ranklarda smurflar yüzünden oynayamazsın bile.

Tavsiyem bu iki oyun dışında bir şeye bak.

LoL'de plat seviyesinden aşağıda oynarsan büyük ihtimalle maçına kanser edecek insanlar gelecek. Ona göre oyna. LoL'de iyi oynayabilirsin kendini geliştirip. CS:GO için bence biraz geç kaldın. Nova üstü değil isen.
Platin seviyesinde oynadık da ne oldu? Plat5 elo, ligler arası en kanser elodur. Plat 2 kadar çıkabilmiştim onu da öyle çıkmak için değil arada bir oynayarak. Lol artık; 20 yaş kitlesinin altına hitap eden bir oyun. E spor olayı dışında güzel bir tarafı yok. Elmas ligde de sıkıntılı kişiler mevcut.

CS:GO'yu bilmem, fakat LOL'a başlaman yaptığın büyük hatalardan olur. Oyun çok güzel olsa da ne yazık ki ortam rezil bir vaziyette olduğu için akıl ve ruh sağlığın günden güne bozulacaktır. Onun yerine küçük yaş kitlesine hitap etmeyen Dota2 veya ücretsiz, 100 tane modu olan CSNZ indirip eğlenebilirsin (y)
Haklı. LOL'ü eğer arkadaşlarınla oynamıyorsan gerçekten insanın psikiyatrik durumunu olumsuz etkiliyor.

@199688
CS'de süprem ELO ve LOL'de dia ELO'ya gir bilgisayarı kırmadan oynamaya devam edebilirsen şanslısın. Yukarı boostlanmış gelen hesapların haddi hesabı yok(Faceit içinde geçerli). TR'de bir adam defalarca feedleyebiliyor uyarı felan yok West'te aynı hareketi 2 maç yapsa 14 gün ban. TR Serverleri bütün oyunlarda leş. İyi oyuncular var fakat genel anlamda %90'ı çöp ve kendini bir şey sananlarla dolu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı