LoL mü Valorant mı PUBG mi Zula mı?

Bence hepsinin arasında CS hem seçkin alıp haftalıklarla ister skin ister satıp Steam cüzdanına ekleyeyip başka oyun alabilirsin hem de harbiden Valorant'a kıyasla daha iyi bence ki bu üstde saydıklarının arasında en iyisi Valorant ama CS2 tercihini eklersen daha iyi ve güzel olur.

Eğer kitleleri görmezden geleceksek oyun olarak kesinlikle LoL derim. Diğer oyunların alternatifleri bulunabilir belki ama LoL kadar saran ve bağımlılık yapan başka bir oyun yok benim için.

Hangisi ve neden? Bunların dışında oyun söylemek yok.

Rito oyunları sabır ister. Zula hakkında konuşmaya gerek yoktur sanırım. PUBG önerebilirim arkaşlarla güzel gider.

Bence hepsinin arasında CS hem seçkin alıp haftalıklarla ister skin ister satıp Steam cüzdanına ekleyeyip başka oyun alabilirsin hem de harbiden Valorant'a kıyasla daha iyi bence ki bu üstde saydıklarının arasında en iyisi Valorant ama CS2 tercihini eklersen daha iyi ve güzel olur.

FACEIT ile güzel olur evet. Anti-Cheat gerekli çünkü.

Zula'da 760 bin killi olan biri olarak konuşuyorum ki Zula'dan daha eğlencelisin bulamadım. Belki eskiden daha küçüktüm ekibim falan vardı ama çok zevkliydi. Tabii ki objtekif oyun piyasası olarak bakarsak Valorant en üstte.

Overall olarak PUBG. LoL'de bilerek besleme ve algoritma , Zula'da pay to win ve artı basma sistemi , Valorant'ı anlatmaya gerek bile yok LoL'den fazlası var azı yoktur sesliden ailevi değerlere söven veledlerden tut oyuna gelen boostlanmış elemanlar ve bilerek alt eloda oynayan smurfler ve Vanguard sistemine rağmen hile kullananlar aralarında en kötüsü net olarak.

Overall olarak PUBG. LoL'de bilerek besleme ve algoritma, Zula'da pay to Win ve artı basma sistemi, Valorant'ı anlatmaya gerek bile yok LoL'den fazlası var azı yoktur.

Hocam herkes aynı seviyeye gelince yani herkeste +7 olunca asıl zevk orada başlıyor. Koşarak sıkarım vururum falan diyorlar ya karşıdaki adamda koşarak vurabiliyor sıkabiliyor mesela. Demek istediğim şu ki zulanında içinde küçük bir rekabet oluyordu. Pay to Win değil pay to Fast bir oyundu Zula. Şu an tamamen pay to Win.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı