LoL nasıl 5'te 5 atılır?

techno2004

Picopat
Şimdi "Master'yi oyna, Diana oyna, Katarina oyna; ayrıca günde 6-7 saat oyna, penta atarsın.” demeyin. 2 aydır LoL oynuyorum, sadece 3 defa quadra kill aldım, o kadar yani taktik verin nasıl iyi oynarım. (Pyke oyuncusuyum.) Yanıtlarınızı bekliyorum. Ayrıca orman oynarken kendime hakim olamıyorum, önüme gelene asist veriyorum ve deli oluyorum, buna da son vermem gerek.

Yeni mi başladınız?

Kanka şimdi basit botla maça giriyorsun. Denersin

Oynadığın karakter ve yeteneğine bağlı bir durum, KS dediğimiz olayı da deneyebilirsin ama elinde gerçekten kolsuz herosu olmalı veya kasmış bir adc olmalısın.
Pyke ile penta atmak bahsettiğim herolara nazaran daha zordur, tabii solo oynamayı becerebilir isen ve kasarsan TF'lerde çok zorlanmazsın.
Oyunun en büyük kuralı mentalini düşürmemen ve her seferinde tilt olmaman, streste oynarken hem zevk alamazsın hem de iyi oynayamazsın.
Bu arada tek karakter oynayıp kendini geliştirmek yerine birçok karakteri oynamayı deneyebilirsin, bu sayede sana en uygun karakteri öğrenirsin ve onun üzerinden geliştirirsin.
Oyunu tam 8 yıldır oynuyorum ve hiçbir zaman penta, kazanmak gibi bir derdim olmadı. Hatta 28 hesap kastım ve şampiyonluğa kadar çıkmayı başardım. O yüzden hep mentalimi yüksek tutarım, sana da öneririm. Sevdiğin bir şarkı eşliğinde oynayabilirsin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…