LoL nasıl bırakılır?

Evelyn

Kilopat
Daha fazla  
Uzun zamandır oynadığım bu oyunu bir türlü bırakamıyorum olmam gereken ligde değilim, oyuna giriyorum bilerek besleyenler, tek amaçları beni trollemek olanlar, durduk yere küfür edenler her çeşit insan var. Oyunda sadece meta Hero'ları alarak kazanabiliyosunuz, denge diye bir şey yok. Hep aynı Hero'ları oynamaktan bıktım üstüne üstlük bir de oyun tamamen coinflip karşı takım her zaman bizim takımdan daha iyi oyunu tek oynama sebebim karantina sürecinde arkadaşlarımla oynayabileceğim tek oyunun LoL olması. Bana bu "elo hell' lanetinden nasıl kurtulacağımı açıklayın veya nasıl bırakabileceğimi.

Silerek başla sonra istesen de indirme. İnternetin kötüyse zaten istesen de 2 güne indiği için iyice bıkarsın.

Sil ve 2 hafta boyunca internete bağlanma (Bu internete bağlanma olayı eğer 2 hafta içerisinde tekrar indirmek istersen indireme ki isteyeceksindir.), sonra geçer. Dediklerimi ben de uyguladım, şu an sistemde adı bile geçmez.

Silip bir daha yüklemeyerek, oynamayarak bırakabilirsin. Ben öyle yaptım.
Zaten oynadığımın son zamanlarında pek oynamıyordum. Genel sebep vakit bulmaktı ama kanser ve benim için daha büyük sorun olan kolsuz kitle yüzünden kanser olmuş durumdaydım.
Bir oyunumda gram hata yapmamama rağmen pre olmadığından emin olduğum 4 kişi de bana laf edip kendi hataları yokmuş gibi bana sövdüğünde bırakmanın zamanı gelmiş dedim.
Şu tip bir örnek vereyim, gank atan adam için SS veriyorum, üzerine takip ediyorum. Bizim akıllı arkadaş ileride durmaya devam ediyor, ölüyor. Ben gidip ikisini de kesiyorum. Suçlu ben oluyorum.
Tek oynama sebebim karantina sürecinde arkadaşlarımla oynayabileceğim tek oyunun LoL olması.
Bu doğru değil. Sevdiğin tarzda bir sürü oyun bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…