LoL nasıl bırakılır?

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandir LoL oynuyorum 3.5 seneye yakindir ve araliksiz tabii. Birakmak istiyorum birakamiyorum. İstek var ama sonra ertesi gun yeniden oynama istegi geliyor ve islerimi yapamiyorum derslerime calisamiyorum. Zamanimdan cok caliyor. Nasıl kurtulacağım? Kac kere birakmayi denedim olmuyor. Oyunu sildim fakat tekrardan geri yukluyorum. Nasıl bırakacağım?

Bu ne arkadaş bu kadar bu oyuna bağlanmanızı gerektirecek sebep ne?

Ailenizden birinin oyuna şifre koymasını isteyin.

Kendinize her LoL maçı girdiğinizde bir şey yapacağına söz verin. Örnek amaçlı söylüyorum. Her maç attığında misal kardeşine 10-15 lira verin. 10-15 lira az diyebilirsiniz ama çok yaparsanız sayıyı sonra ağır gelebilir, sözünüzü en baştan bozabilirsiniz bile. Azar azar yapın, bir yerden sonra bırakırsınız.

Örnek vermek için söyledim bunu. Başka bir şeyde bulabilirsiniz kendiniz. Çok büyük bir ceza seçmeyin. Çok hafif de seçmeyin.

Fazla valorant oynuyordum ve sonra gereksiz yere ban yedim o günden sonra hiç bir Riot oyununa girmedim.

Sabredip 1 ay kadar LOL kelimesine bile bakmazsan oyundan soğuyorsun. 1 ay ara ver, bırakırsın.

Şahsi düşüncem akıllı adamın böyle oyunlarla işi olmayacağı yönündedir.

Bence gerçekten bırakmak istiyorsanız ve 3.5 yıldır oynuyorsanız acilen satın hesabı gitsin. Hem elinize para geçer hem de toksik kitleden kurtulmuş olursunuz

Bu ne arkadaş bu kadar bu oyuna bağlanmanızı gerektirecek sebep ne?

Bende bilmiyorum alt tarafi bir oyun ama nedense sadece mutluluk kaynagim o gibi geliyor. Sanirim o hatta.

Bence gerçekten bırakmak istiyorsanız ve 3.5 yıldır oynuyorsanız acilen satın hesabı gitsin. Hem elinize para geçer hem de toksik kitleden kurtulmuş olursunuz.

Bir ara denedim satmayi sonra dayanamadim kaldirdim satistan.

Sabredip 1 ay kadar LOL kelimesine bile bakmazsan oyundan soğuyorsun. 1 ay ara ver, bırakırsın.

Şahsi düşüncem akıllı adamın böyle oyunlarla işi olmayacağı yönündedir.
Youtuberler falanda izliyorum acaba ondan dolayi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…