LoL nasıl bırakılır?

Ich bin Friztche

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar. Bu konunun şakası yok. Şimdi iyi dinleyin.
1 haftadır kendime çekidüzen vermeye başlamıştım. Daha sık duş alıyor, daha sık ders çalışıyor, daha sık spor yapıyorum ama önümdeki son engel beni dehşete düşürüyor...
League of Legends.
Bu oyun önümdeki son engel ve bundan kurtulamıyorum. 1 yıl önce başladığım oyunun 2 haftasında tam bağımlı olmuştum ve bağımlılığım devam ediyor. Bu bataklıktan nasıl kurtulabilirim bana yardım eder misiniz?
Teşekkürtler.

Başka oyunlar oyna,dizi film anime izle keşke tam bir çözümü olsa da arkadaşıma bıraktırsam ne buluyorsunuz valla anlamadım şu oyunda

Oyunu silersen 4-5 ay geri başlamazsın 26 GB oyun sonuçta inene kadar elektrik gider falan derdi seni götürür biraz.

Ek olarak bende LoL bağımlısıydım ekran kartım yanınca bıraktım

Oyunu sil, eğer oyun oynamayı tamamen bırakmak istemiyorsan TLOU gibi hikayeli oyunlar indirip oynamayı dene, kendine sınırlar koy mesela günlük 1 veya 2 saat bilgisayar oynama hakkı gibi, biraz dışarı çık yürüyüş yap, arkadaşlarınla buluş...

Bazı bağımlılıkları yenmek için ona aracılık eden şeyi kaldırmak gerekebilir alternatif bir şey bulman gerekir boş zaman verme fazla kendine çünkü boşluk bulduğun zaman istemesen de oraya gidiceksin.
En kesin çözüm belirli bir aya kadar bilgisayarı kaldırmak olur.

Oyunu sil, videolarınıda izleme, belli bir süreden sonra insan soğuyor ve yapmak istemiyor.

Wild Rift yükle sadece boş zamanlarında giriyorsun eğleniyon çıkıyon bilgisayarında LoL olmasın zaten Wild Rift daha eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…