LoL nasıl bırakılır?

Hikayeli oyunlara yönelmeyi ne dersin? Uzun soluklu bir hikayeli oyuna başlamak seni o oyundan biraz daha uzaklaştırabilir.

Mafia serisini denemeni öneririm, LoL'e yatıracağın parayı bu tarz oyunlara yatırmak daha mantıklı..

İkinci bir çözüm yolu ise yok, sadece kendine engel olmalısın. Oyunu da silmeyi unutma.

Başka oyunlar oyna,dizi film anime izle keşke tam bir çözümü olsa da arkadaşıma bıraktırsam ne buluyorsunuz valla anlamadım şu oyunda
Kanka bütçe sıkıntı biliyorsun steam dolara geçti.Epic gameste steamdeki gibi çok oyun yok.Torrent'de indirmeye cesaret yok.Dizi film konusunda iyiyim.
Oyunu silersen 4-5 ay geri başlamazsın 26 GB oyun sonuçta inene kadar elektrik gider falan derdi seni götürür biraz.

Ek olarak bende LoL bağımlısıydım ekran kartım yanınca bıraktım :D
Denedim aynı dediğin gibi oldu derken telefonuma "Lol girek mi?" mesajıyla beraber tekrar başladım 😀
Denetim Masası >uygulama kaldır>league of legends> kaldır.
Uygulama kaldır>riot client>kaldır
Hocam elim "Kaldır"'a gitmiyor...
Oyunu sil, eğer oyun oynamayı tamamen bırakmak istemiyorsan TLOU gibi hikayeli oyunlar indirip oynamayı dene, kendine sınırlar koy mesela günlük 1 veya 2 saat bilgisayar oynama hakkı gibi, biraz dışarı çık yürüyüş yap, arkadaşlarınla buluş...
Vallaha çok isterdim şöyle güzel hikayeli oyunlar oynamakta...i7 4. Nesil GTX 880M olunca olmuyor öyle güzel oyunalrı oynamak.Tabikide bazı oyunlar var oynadığım Undertale ve hikayeli oyun olup olmadığını bilmediğim MBW var ama bunlar eskidi artık.

Hikayeli oyunlara yönelmeyi ne dersin? Uzun soluklu bir hikayeli oyuna başlamak seni o oyundan biraz daha uzaklaştırabilir.

Mafia serisini denemeni öneririm, LoL'e yatıracağın parayı bu tarz oyunlara yatırmak daha mantıklı..

İkinci bir çözüm yolu ise yok, sadece kendine engel olmalısın. Oyunu da silmeyi unutma.
Hocam sistem acayip düşük.

Hesabına 2 aşamalı doğrulama uygulaması yap. Ardından bağlı e-postayı sil. Tam anlamıyla bildiğin sil. Unut onu. İstesen de giremeyeceksin. Eğer bu e-posta senin için önemliyse şifreyi aşırı uzun bir şekilde değiştir ve bunu not alma. Ardından oturumu kapat, oyunu sil.

Kanka bütçe sıkıntı biliyorsun Steam dolara geçti. Epic Games'te Steam'deki gibi çok oyun yok. Torrent'de indirmeye cesaret yok. Dizi film konusunda iyiyim.

Denedim aynı dediğin gibi oldu derken telefonuma "LoL girek mi?" mesajıyla beraber tekrar başladım 😀

Hocam elim "kaldır"'a gitmiyor...

Vallaha çok isterdim şöyle güzel hikayeli oyunlar oynamakta...i7 4. nesil GTX 880M olunca olmuyor öyle güzel oyunalrı oynamak. Tabii ki de bazı oyunlar var oynadığım Undertale ve hikayeli oyun olup olmadığını bilmediğim mbw var ama bunlar eskidi artık.

Gider gider en son yapamazsan git format at kurtul kökten bütün dosyalar silinsin ya da yanında bir arkadaşın aile bireyine yaptır.

Kanka bütçe sıkıntı biliyorsun steam dolara geçti.Epic gameste steamdeki gibi çok oyun yok.Torrent'de indirmeye cesaret yok.Dizi film konusunda iyiyim.

Denedim aynı dediğin gibi oldu derken telefonuma "Lol girek mi?" mesajıyla beraber tekrar başladım 😀

Hocam elim "Kaldır"'a gitmiyor...

Vallaha çok isterdim şöyle güzel hikayeli oyunlar oynamakta...i7 4. Nesil GTX 880M olunca olmuyor öyle güzel oyunalrı oynamak.Tabikide bazı oyunlar var oynadığım Undertale ve hikayeli oyun olup olmadığını bilmediğim MBW var ama bunlar eskidi artık.

Hocam sistemin o kadar da kötü değil ki? Yine de çoğu oyunu 1080p çözünürlükte oynarsın ya bence, bi denemen lazım.

Kanka bütçe sıkıntı biliyorsun Steam dolara geçti. Epic Games'te Steam'deki gibi çok oyun yok. Torrent'de indirmeye cesaret yok. Dizi film konusunda iyiyim.

Denedim aynı dediğin gibi oldu derken telefonuma "LoL girek mi?" mesajıyla beraber tekrar başladım 😀

Hocam elim "kaldır"'a gitmiyor...

Vallaha çok isterdim şöyle güzel hikayeli oyunlar oynamakta...i7 4. nesil GTX 880M olunca olmuyor öyle güzel oyunalrı oynamak. Tabii ki de bazı oyunlar var oynadığım Undertale ve hikayeli oyun olup olmadığını bilmediğim mbw var ama bunlar eskidi artık.

Hocam bir oyunu seviyorsanız eskisi yenisi olmaz, hala 20-25 senelik dövüş oyunları oynayan insanlar var belli platformlarda, bunlardan biri de benim, hani bir oyun ne kadar eski olursa olsun seviyorsanız hiçbir şey olmaz, önemli olan zevk almanız.

Aynı sorunu komik olacak ama Silkroad Online'da yaşadım. Çok ciddi paralar çok ciddi zamanlar harcadım ve bu uzak geçmişte değil.Evliliğim işim tehlikeye girdi. PC'mi sattım ve 1 sene kadar kullanmadım. Sonra düzgün bir setup yaptım ve hikayeli oyunlara yöneldim. Sigara gibi. Bir kere oynarsan gene başlarsın. Unut ve yükleme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı