LoL nasıl bırakılır?

LoL'ü siliyorum 1 hafta sonra geri indiriyorum. Bir daha asla indiremeyeceğim, bir şey yapamaz mıyız? Derslerden kaldım bu lanet oyun yüzünden, hayatımdan yarım ömür yedi. Kaybedince bir daha giresim geliyor, mental sağlığım bozuldu artık bıktım.

Hayatım LoL'le geçti ve bence LoL'ü bırakma diye bir şey yok. Arkadaşların dediklerine saygım sonsuz işte git spor yap oyalan falan demisler ama hepsi lafta kalıyor. Bir gün mutlaka geri dönüyorsun kacarın yok. Ama bir yerden sonra oynadıgın Mac'lardan zevk almamaya baslıyorsun o zaman kendin bırakıyorsun. Umarım o gün gelir de bu lanet oyundan kurtulurum.

Hayatım LoL'le geçti ve bence LoL'ü bırakma diye bir şey yok. Arkadaşların dediklerine saygım sonsuz işte git spor yap oyalan falan demisler ama hepsi lafta kalıyor. Bir gün mutlaka geri dönüyorsun kacarın yok. Ama bir yerden sonra oynadıgın Mac'lardan zevk almamaya baslıyorsun o zaman kendin bırakıyorsun. Umarım o gün gelir de bu lanet oyundan kurtulurum.

Ne alakaysa aklıma Avengers Infinity wardaki thanosun tonye söylediği söz geldi. Bilgiyle lanetlenen tek kişi sen değilsin. Bizim lanetimizde LoL. LoL'le lanetlenen tek kişi sen değilsin hacı.

Hocam siz kendi kafanızda kurmuşsunuz LoL bağımlılığı diye bir algı oluşturulmuş işte akıllılar da ben bağımlıyım diye dolanıyor eve durmazsan aklına oyun oynamak gelmez git yürüyüş yap çalış koş yorul eve gel bakalım elini kaldırmaya mecalin kalıyor mu uğraş bulmalı kendine. 2018'den beridir bende LoL oynarım ama ayda bir falan oynarım sarar da yani zamanım yok çünkü 176 level 7 senelik hesap bir de. Ayrıca bir insan kendi iradesine sahip çıkamıyorsa hiçbir şeye çıkamaz küçük bir şey sadece oyun yani çok basit bir şey oyun sadece senin hayatını etkileyen bir şey değil sana zaman kaybından başka bir işe yaramıyor fazla oynuyorsan oynamayacaksın ya da azaltacaksın bu kadar basit bu madde falan değil ki aklını başından alsın :D

Hocam siz kendi kafanızda kurmuşsunuz LoL bağımlılığı diye bir algı oluşturulmuş işte akıllılar da ben bağımlıyım diye dolanıyor eve durmazsan aklına oyun oynamak gelmez git yürüyüş yap çalış koş yorul eve gel bakalım elini kaldırmaya mecalin kalıyor mu uğraş bulmalı kendine. 2018'den beridir bende LoL oynarım ama ayda bir falan oynarım sarar da yani zamanım yok çünkü 176 level 7 senelik hesap bir de. Ayrıca bir insan kendi iradesine sahip çıkamıyorsa hiçbir şeye çıkamaz küçük bir şey sadece oyun yani çok basit bir şey oyun sadece senin hayatını etkileyen bir şey değil sana zaman kaybından başka bir işe yaramıyor fazla oynuyorsan oynamayacaksın ya da azaltacaksın bu kadar basit bu madde falan değil ki aklını başından alsın :D

Kanka seninki bagimlilik degilmis demek ki. Kafada kurmak falan degil bagimlilik oyle yuruyusle gececek bir şey de degil. Yuruyus yaparken aklina off eve gitsem de LoL atsam diye bir düşünce gelmiyor mu sanki? Bagimli adam sence yuruyus yapmak kadar basiy bir çözümü düşünemeyecek biri mi? Yapmayin Allah askina bir de kafada kuruyorsunuz falan diyorsun. Ayrica evet maddeyle benzer seyler LoL oynadığında anlik dopamin aliyorsun bu fa iyi hissettiriyor. Bit süre sonra bunu ariyorsun her yerde. Ben azalttım ama dedigin gibi basit bir olay degil bu. Anliyorum yardimci olmak istiyorsunuz sağ olun ama yuruyus yapin gecer kardesim gibi bir tavsiyeyi arkadas da dusunmustur bence🙏 ugras bulmali konusunda haklisin ama olay da bunu yapabilmek zaten. Ne bekliyorsun adam yillardir yat kalk LoL oynuyor bir anda ise girip zamanını ona ayiramaz. Bu kadar basit degil yani anlatmaya calistigim şey bu. Destek almasi lazim.bir yerden motivasyon bulup anlik gazla pcyi cope falan atmasi lazim bir anda tum rutinini degistirmesi icin.

Kanka seninki bagimlilik degilmis demek ki. Kafada kurmak falan degil bagimlilik oyle yuruyusle gececek bir şey de degil. Yuruyus yaparken aklina off eve gitsem de LoL atsam diye bir düşünce gelmiyor mu sanki? Bagimli adam sence yuruyus yapmak kadar basiy bir çözümü düşünemeyecek biri mi? Yapmayin Allah askina bir de kafada kuruyorsunuz falan diyorsun. Ayrica evet maddeyle benzer seyler LoL oynadığında anlik dopamin aliyorsun bu fa iyi hissettiriyor. Bit süre sonra bunu ariyorsun her yerde. Ben azalttım ama dedigin gibi basit bir olay degil bu. Anliyorum yardimci olmak istiyorsunuz sağ olun ama yuruyus yapin gecer kardesim gibi bir tavsiyeyi arkadas da dusunmustur bence🙏 ugras bulmali konusunda haklisin ama olay da bunu yapabilmek zaten. Ne bekliyorsun adam yillardir yat kalk LoL oynuyor bir anda ise girip zamanını ona ayiramaz. Bu kadar basit degil yani anlatmaya calistigim şey bu. Destek almasi lazim. Bir yerden motivasyon bulup anlik gazla PC'yi cope falan atmasi lazim bir anda tum rutinini degistirmesi icin.

Gitsin bir çalışsın bakalım oyun oynamaya vakti kalıyor mu? Gelip kuzu gibi yatar evde :D bunun temel sebebi evde olması. Başka bir açıklaması da yok işin gücün yok dersin yok bir şeyin yok asalak gibi sürekli evde kalıp oyun oynarsa zihinsel olarak iletişim problemi sosyal kaygı anksiyete vesaire bunlar başlar bunlar da başlarsa tekrar topluma alışması zor olur girdiği ortamdan hemen kaçmak ister. Her yönden kötü bir şey fiziksel olarak ise kamburluk hareketsizlik obezite yani oyun işi boş sadece cuma gecesi oynarım ben mesela. He sana şunu da söyleyeyim bir anda bırakılacak bir şey değil falan diyip daha da gözünüzde büyütüyorsunuz yok azaltın falan filan insan kendi iradesine sahip çıkamıyorsa hiçbir şeye sahip çıkamaz ben oynamayacağım dedin mi tamam sil oyunu bitsin gitsin.

Aslında iş tamamen sizde bitiyor. Kendinize sınır koyabilmelisiniz. Bu durumun LoL ile alakası yok. LoL olmaz, farklı oyun olurdu bu. İş tamamen sizde bitiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı