LoL ne yapmak istiyor?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Artık şu oyunu anlayamıyorum. Neden Hextech sandıkları, maç başına verilen mavi öz, sana özel mağaza gibi şeyler kalktı?
Utanmasalar pay to Win yapacaklar ki yapsalar bile şaşırmam artık. Hextech sandıklarının kalkmasıyla %16 sayıda insan oyunu oynamayı bırakmış. Bu sayının zamanla artacağını düşünüyorum. Sizce yaptıkları saçmalığı anlayıp geri getirme ihtimalleri var mı?

Sandıkların kalkmasıyla birlikte hesabımı silip, oyunu da bilgisarımdan kaldırdım. Bu kafadaki bir şirketin oyununu oynamaya gerek yok.

Ctrl 7 yide değiştirmişlerdi tepki gelince daha eski haline yakın olacak şekilde değiştirdiler.
Bence arcaneden sonra yeni gelecek dizinin masraflarına yetişmek için yapıyorlar. Geri getirirler ama ne zaman ?

Oyunun en güzel hali ilk sezonlardı. Karakter açmak çok zordu, öyle garip garip, farklı şeyler yoktu. Oyunsonu IP kazan biriktir ve karakter aç. Sandıklar, yeni rün sistemi vs.

Hersey o Hintli para gozun Ceo olmasıyla oldu 2023 yılında.

Sonu Overwatch 2 gibi olacak büyük ihtimal. Hatta Overwatch 2 lootboxları geri getirdi. Anca öyle oyuncularının bir kısmını geri kazanabildi. LoL sandıkları getirse bile öyle aman aman bir geri dönüş olacağını sanmıyorum.

Sandıkların kalkmasıyla birlikte hesabımı silip, oyunu da bilgisarımdan kaldırdım. Bu kafadaki bir şirketin oyununu oynamaya gerek yok.

Ben 14 yaşında başladım 20 yaşında ancak bırakabildim lanet olası oyunu sadece mental zarar veriyordu bana kariyerimi çok zedeledi aşağılık oyun bu oyundan nefret ediyorum o gün bir kardeşim konu açmıştı "LoL'e yeni başladım hangi şampiyonu öğrenmeliyim" diye çocuğu vazgeçirdim çok şükür. Bu oyunun TR de yasaklanması lazım 14 yaşında ne biçim küfürler duyuyordum bu oyun yüzünden maalesef öğrendim o küfürleri bir yandanda çok zararlı bir oyun.

Oyunu oynama hocam ben bırakalı 2 ay oldu bu kadar mı fark eder gençleştim resmen sıfır stres saç dökülmem azaldı gerçekten kendime odaklanıyorum.

Bende 5 yıldır oynuyorum ama hiçbir zaman bağımlı olmadım sadece sıkıldığımda giriyorum ve oyunu çok fazla ciddiye almadığımdan sizin gibi stese girmedim ama yani kostüm çıkarmak falan oyunun bir amacı vardı yani. Geri gelmesi lazım bence.

Zaten skin almak isteyen para verip alıyordu.

10 yıldan fazla olmuştur oynayalı. İnsana mental zarar vermekten başka bir şey yapmıyor bu oyun. Özellikle benim gibi tek başınıza oynuyorsanız türlü türlü psikolojik sorunlarla uğraşırsınız bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…