LoL ne yapmak istiyor?

Ben 14 yaşında başladım 20 yaşında ancak bırakabildim lanet olası oyunu sadece mental zarar veriyordu bana kariyerimi çok zedeledi aşağılık oyun bu oyundan nefret ediyorum o gün bir kardeşim konu açmıştı "LoL'e yeni başladım hangi şampiyonu öğrenmeliyim" diye çocuğu vazgeçirdim çok şükür. Bu oyunun TR de yasaklanması lazım 14 yaşında ne biçim küfürler duyuyordum bu oyun yüzünden maalesef öğrendim o küfürleri bir yandanda çok zararlı bir oyun.

Oyunu oynama hocam ben bırakalı 2 ay oldu bu kadar mı fark eder gençleştim resmen sıfır stres saç dökülmem azaldı gerçekten kendime odaklanıyorum.
ben 10 yaşımda başladım

Bende 5 yıldır oynuyorum ama hiçbir zaman bağımlı olmadım sadece sıkıldığımda giriyorum ve oyunu çok fazla ciddiye almadığımdan sizin gibi stese girmedim ama yani kostüm çıkarmak falan oyunun bir amacı vardı yani. Geri gelmesi lazım bence.

Zaten skin almak isteyen para verip alıyordu.

Bende fazla ciddiye almıyorum ama elin veledinin yüzüme diyemeyeceği şeyleri bu oyun aracılığı ile demesi saçma geliyor banda yemiyor ama o oyunumu trollesin ben en ufak basit direkt kişiye bir küfür etsem ceza alıyordum bile bile yapıyorlar TR ekibi her yönden berbat.

Öncelikle Hextech sandıklarının kaldırılmasından sonra %16 oyuncu kaybı olmadı, sandıkların kaldırılışından sonra oynanan dereceli (Tek/Çift) sayısı %16 azaldı. Oyuncu sayısı zaten oldukça dalgalı olduğu için bu sayıyı sandıkların kaldırılmasıyla kitlenin %16 kadarı oyunu bıraktı olarak yorumlamak doğru olmaz. Bunun için belirli bir süre geçmesini bekleyip oyuncu sayısını karşılaştırmanız gerekir, LoL zaten her ay düzenli olarak aynı sayıda oyun oynanan bir oyun değil. Belki önümüzdeki ay %20 artış olabilir, bilemeyiz. Ama oyuncu kitlesi bu sandığın kaldırılmasından ve yeni CEO yüzünden oyunun sürekli skin satmaya çalışan paragöz bir hale gelmesine epey tepkili ve bir kısım oyuncunun cidden sırf bu yüzden daha az oynadığını veya oyunu bıraktığını tahmin etmek zor değil, böyle kararlar almaya devam ederlerse yakında kendi kendilerini bitirecekler gibi.

Öncelikle Hextech sandıklarının kaldırılmasından sonra %16 oyuncu kaybı olmadı, sandıkların kaldırılışından sonra oynanan dereceli (Tek/Çift) sayısı %16 azaldı. Oyuncu sayısı zaten oldukça dalgalı olduğu için bu sayıyı sandıkların kaldırılmasıyla kitlenin %16 kadarı oyunu bıraktı olarak yorumlamak doğru olmaz. Bunun için belirli bir süre geçmesini bekleyip oyuncu sayısını karşılaştırmanız gerekir, LoL zaten her ay düzenli olarak aynı sayıda oyun oynanan bir oyun değil. Belki önümüzdeki ay %20 artış olabilir, bilemeyiz. Ama oyuncu kitlesi bu sandığın kaldırılmasından ve yeni CEO yüzünden oyunun sürekli skin satmaya çalışan paragöz bir hale gelmesine epey tepkili ve bir kısım oyuncunun cidden sırf bu yüzden daha az oynadığını veya oyunu bıraktığını tahmin etmek zor değil, böyle kararlar almaya devam ederlerse yakında kendi kendilerini bitirecekler gibi.

Umarım yaptıkları hatayı anlayıp düzeltirler

Bu oyun artık iflah olmaz getirdikleri 32 bin rplik kostümler 1820 rplik kostümlerden daha kötü tasarlanmışlar. Sırf para kazanamıyoruz diye hextech sandıklarını kaldırdılar dalga geçer gibi. Diğer oyun içi problemleri saymıyorum bile. Çoğu insan bu oyunu oynamaktan çok kozmetik toplamaktan da zevk alıyorlardı. RP zamları ile bel bükmüşlerdi zaten. Ben bıraktım artık son hesabımı da satıp salacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı