LoL nereden öğrenilir?

Lugatiturki1

Decapat
LoL'e başladım arkadaşım sayesinde genellikle jg oynuyorum, alt koridorda hiç oynayamadım tek oynabildiklerim Sett Warwick jg Zed jg denemistim 10/9/18 gitmiştim, kombolari falan hiç bilmiyorum yeni karakter öğrenmek istiyorum. Genellikle ormanciyim güçlü ormanci karakteri var mı karakterlerin dizilislerini runlarini setlerini vesaire oyunu nasıl öğrenebilirim? Türk sunucusu çok toxic öğrenmek icin. Nerede oynayamaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'e başladım arkadaşım sayesinde genellikle jg oynuyorum, alt koridorda hiç oynayamadım tek oynabildiklerim Sett Warwick jg Zed jg denemistim 10/9/18 gitmiştim, kombolari falan hiç bilmiyorum yeni karakter öğrenmek istiyorum. Genellikle ormanciyim güçlü ormanci karakteri var mı karakterlerin dizilislerini runlarini setlerini vesaire oyunu nasıl öğrenebilirim? Türk sunucusu çok toxic öğrenmek icin. Nerede oynayamaliyim?
Türk sunucusu hariç her yerde oynayabilirsin. Önemli olan ping ve toxic olmaması, Nasus deneyebilirsin.

Karekterleri öğrenmek icin alıştırma yapabilirsin fakat bu pek zevkli değil ben aram tavsiye ederim rünlere gelince ilk başta oyunun önerdiği rünlerle oynarsan illa bir zaman sonra akılda kalıyor. Ayrıca tarayıcıya oynadığın çar Build yazarsan itemlerede bakarsın ama itemleri alırken açıklamalarını okumayı unutma.

Aram oynayabilirsin, karakter videoları izleyip pekiştirebilirsin. Ama başlangıç olarak jg başlamamanı öneririm, bütün karakterlere hakim olman gerekiyor. En başında stack kasan karaktererle oynaman en mantıklısı Nasus,Veigar gibi. Hem farm yapmayı öğrenirsin hem de oyuna alışırsın yavaş yavaş. Veigar ve jg mainim ben de. Eğer öğrenmek bu kadar istiyorsan beraber oynayabiliriz. Ama sana tavsiyem oyunu bağımlı olmadan önce bırak. :))

Türk sunucusu hariç her yerde oynayabilirsin. Önemli olan ping ve toxic olmaması, Nasus deneyebilirsin.
Zaten kötü de oynuyorlar, oyunu da bilmiyorlar.
West geçebilirsin ping de olmuyor çok.

Aram oynayabilirsin, karakter videoları izleyip pekiştirebilirsin. Ama başlangıç olarak jg başlamamanı öneririm, bütün karakterlere hakim olman gerekiyor. En başında stack kasan karaktererle oynaman en mantıklısı Nasus, Veigar gibi. Hem farm yapmayı öğrenirsin hem de oyuna alışırsın yavaş yavaş. Veigar ve jg mainim ben de. Eğer öğrenmek bu kadar istiyorsan beraber oynayabiliriz. Ama sana tavsiyem oyunu bağımlı olmadan önce bırak. :))

Tabii bu daha mantıklı bir öneri LoL'e başlamadan bırak.(Mental sağlığın için)

Aram oynayabilirsin, karakter videoları izleyip pekiştirebilirsin. Ama başlangıç olarak jg başlamamanı öneririm, bütün karakterlere hakim olman gerekiyor. En başında stack kasan karaktererle oynaman en mantıklısı Nasus,Veigar gibi. Hem farm yapmayı öğrenirsin hem de oyuna alışırsın yavaş yavaş. Veigar ve jg mainim ben de. Eğer öğrenmek bu kadar istiyorsan beraber oynayabiliriz. Ama sana tavsiyem oyunu bağımlı olmadan önce bırak. :))
beraber oynayalım discord sal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı