LoL oynanır mı?

2024 yılı itibarıyla bence başlanılmaz, oyunu öğrenmek ustalaşmak falan epey vaktinizi götüren bir şey. Ben olsam ya yeni bir MOBA oyunu beklerdim ki çok açık var bu türde ne zaman sağlam bir oyun çıkar belirsiz ya da FPS oyunları oynardım. Eğer FPS oyunları ile aranız iyi değilse düz Single-Player oyunlar oynayıp kendinizi herhangi bir alanda geliştirirseniz hayatınızda daha mutlu olursunuz.

Teşekkürler hocam.

Oyunu bilenler keyfine girip troll amaçlı oynanır ciddiye almadan Malphite alıp AP kasın Support takılın kafanıza göre amaç keyif almak söverlerse ekmek 15 lira oldu yazın yeterli.

Oyunu bilenler keyfine girip troll amaçlı oynanır ciddiye almadan Malphite alıp AP kasın Support takılın kafanıza göre amaç keyif almak söverlerse ekmek 15 lira oldu yazın yeterli.

Ben aleykümselam demeyi tercih ederdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşların varsa oynarsın ama ciddi rank kasma değil, tamamen eğlencesine oynayabilirsin.

Yüksek Elo'da oynicam diyorsan hiç oynama çünkü herkes birbirini tanıyor ve genelde maç sonunda panelden seni tehtit edecek insanlarla dolu.

Düşük Elo'da isen durum daha vahim, daha demin dediğim gibi kendini geliştirsen bu sefer yukarda dediklerimi yaşayacaksın, ama ben gene de oynayacağım dersen takımına gelenlere sinir olacaksın.

Kısa özet hiç oynamadıysan başlama, oynadıysan eğlencesine oynamaya çalış Solo/Que girme.

Ek olarak 2024 yılında veya 2025 te lole başlamak zaten ileri seviye delizyonellik ister.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı