Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 17 Nisan 2021 #1 LoL oynarken bilgisayar kilitleniyor. Klavye mouse kitleniyor ve bip sesi geliyor. Bu bip sesleri kısa bazen 1, bazen 3, bazen 4 tane oluyor. Kısaca oyunu oynatmıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
LoL oynarken bilgisayar kilitleniyor. Klavye mouse kitleniyor ve bip sesi geliyor. Bu bip sesleri kısa bazen 1, bazen 3, bazen 4 tane oluyor. Kısaca oyunu oynatmıyor. Yardımcı olur musunuz?
LordLahmacun Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 255 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OĞUYO 17 Nisan 2021 #2 Sistem özellikleri? Artı 0 Eksi
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 17 Nisan 2021 #3 1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata 2 Kısa bip = Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata 4 Kısa bip = Timer hatası %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur. Artı 0 Eksi
1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata 2 Kısa bip = Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa bip = Belleğın ilk bölümünde (64K) hata 4 Kısa bip = Timer hatası %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 17 Nisan 2021 #4 Quantum9 dedi: 1 uzun bip = bellek tazelemesinde hata. 2 kısa bip = bellek eşlik (parity) hatası. 3 kısa bip = belleğın ilk bölümünde (64K) hata. 4 kısa bip = timer hatası. %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur. Genişletmek için tıkla... Bütün biplerden çıkıyor direk kasayı yakayım bence. Quantum9 dedi: 1 uzun bip = bellek tazelemesinde hata. 2 kısa bip = bellek eşlik (parity) hatası. 3 kısa bip = belleğın ilk bölümünde (64K) hata. 4 kısa bip = timer hatası. %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur. Genişletmek için tıkla... Eskiden yine aynı FPS'te hiç böyle şeyler olmuyordu. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: 1 uzun bip = bellek tazelemesinde hata. 2 kısa bip = bellek eşlik (parity) hatası. 3 kısa bip = belleğın ilk bölümünde (64K) hata. 4 kısa bip = timer hatası. %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur. Genişletmek için tıkla... Bütün biplerden çıkıyor direk kasayı yakayım bence. Quantum9 dedi: 1 uzun bip = bellek tazelemesinde hata. 2 kısa bip = bellek eşlik (parity) hatası. 3 kısa bip = belleğın ilk bölümünde (64K) hata. 4 kısa bip = timer hatası. %90 RAM kaynaklı bir durum. Özellikle klavye kilitlenmesi, ya RAM'ya da anakart sorunudur. Genişletmek için tıkla... Eskiden yine aynı FPS'te hiç böyle şeyler olmuyordu.