LoL oynarken Discord'daki sesler robotik oluyor

GJHyperion

Hectopat
Sadece LoL oynarken yaşıyorum bu sorunu. Yüklenme ekranı sırasında Discord uygulamasındaki sesler robotik oluyor sanki ping varmış gibi oyunun 1. ya da 2. dakikasına kadar da öyle kalıyor sonrasında düzeliyor. Genellikle sol üstte arkadaşlarımın isimlerini görünce düzelmeye az kaldığını fark ediyorum. Bu saçma olay sadece LoL oynarken oluyor nasıl düzeltebilirim bunu bilen var mı?

1643587349064.png

Bu ayarı açın ve görev yöneticisinden discorda işlem önceliğini normalin üstünde verin

Benzer bir sorunu mikrofon kullanırken sürekli yaşıyordum ben. Nedeni de PC güncellemesi yapınca HD Smart bilmem ne diye bir driver yüklenmişdi ayrıyeten ses için yüklü olan driverım zaten vardı. Güncellemeden sonra gelen driver ı kaldırınca sorunum düzelmişti zaman geçtiği için tam olarak hatırlayamıyorum aygıt yöneticisinden driverlara bakabilirsin.

Benzer bir sorunu mikrofon kullanırken sürekli yaşıyordum ben. Nedeni de PC güncellemesi yapınca HD Smart bilmem ne diye bir driver yüklenmişdi ayrıyeten ses için yüklü olan driverım zaten vardı. Güncellemeden sonra gelen driver ı kaldırınca sorunum düzelmişti zaman geçtiği için tam olarak hatırlayamıyorum aygıt yöneticisinden driverlara bakabilirsin.
Valla bu sorunu bayadır yaşıyorum hiç bulamam o zaman :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı