LoL oynarken hiç sol tık basılmaz mı?

ilkrrr000

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şöyle bir huyum var LoL oynarken skill bastığım zaman aynı zamanda sol tıka da basıyorum. Yani biliyorsunuz saldırı ve hareket sağ tık ile yapılıyor sol tıka basmamızı gerektiren herhangi bir şey yok. Alışmışım ben bunu yapmaya bayağı. Bugün Irelia oynarken fark ettim karakterin e yeteneğini hızlı atamıyorsun aynı zamanda sol tık basınca. Yani bu yaptığım şey oyun performansımı düşürür mü? Bir de şeyi soracağım eğer siz de benim yaptığım şekilde yapmıyorsanız oyun içinde mouse tutan elinizin işaret parmağı Full havada mı kalıyor? Hani bu oyunu yüksek elolarda oynayan kişiler falan bu şekilde mi oynuyor? Çünkü skill basarken aynı şekilde o sol tıka basmaya o kadar alışmışım ki inanılmaz zorlanıyorum sol tıka basmadan oyunu oynamaya çalışırken. Her neyse asıl diyeceğim şu ki oyunu en iyi performansta oynayabileceğim şekilde nasıl oynarım bu ayarlar falan nasıl olmalı saldırıyı sol tıka atamalı mıyım? Hani alıştığım şey yanlış ve performans düşüren bir şey ise bırakmaya çalışacağım o yüzden “madem buna alıştın o zaman oyunu şu ayarlarda oyna” gibisinden öneri yazmazsanız sevinirim benim amacım oyunu en iyi performansta, en hızlı skill atabileceğim şekilde oynamak. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden iyi Sosyaller.

Skilleri otomatikte kullanıyorum tuşa bastığım an menzil bile gözükmeden kullanılıyor. Canım istedikçe de menzil gösterme seçeneğini açıp sol tıkla minyon kesiyorum.

Oynayış tarzına göre değişir ancak en çok kullanılan alan ADC ile kite atarken.
Hocam doğru haklısınız kite atarken sol tık kullanılır da benim demek istediğim bu değil. Ben direk skill atarken,combo yaparken falan gereksiz bir şekilde sol tıka basıyorum ve daha rahat,daha akıcı oynuyorum. Belki de böyle alıştığım içindir bilmiyorum ama sol tıka hiç basmadan oynamaktan daha rahat geliyor. Hani bu alıştığım şey kötü mü performansı etkiler mi? Bu oyunu midde tryhard,hızlı bir şekilde oynayanlar nasıl oynuyor kite atmak dışında hiç sol tıka basmadan, işaret parmağı full havada kalarak mı oynuyorlar?
Veya saldırıyı sol tıka mı atıyorlar? Demek istediğim şey buydu iyi forumlar.

Skilleri otomatikte kullanıyorum tuşa bastığım an menzil bile gözükmeden kullanılıyor. Canım istedikçe de menzil gösterme seçeneğini açıp sol tıkla minyon kesiyorum.
Sol tıkla minyon kesmek için saldırıyı sol tıka mı atadınız hocam?

Yavaşlatır sizi. Skilleri otomatiğe alıp pratik yapıp alışın.

Yavaşlatır sizi. Skilleri otomatiğe alıp pratik yapıp alışın.
Hocam zaten skilleri oto kullanıyorum. Benim yaptığım dediğim gibi direk gereksiz bir şekilde sol tık basmak. Siz mesela zed,yasuo,irelia gibi yetenek ve hız gerektiren karakterlerde combo yaparken hiç sol tık basmaz mısınız? Full işaret parmağı havada mı durur fightlarda?

Hocam zaten skilleri oto kullanıyorum. Benim yaptığım dediğim gibi direk gereksiz bir şekilde sol tık basmak. Siz mesela Zed, Yasuo, Irelia gibi yetenek ve hız gerektiren karakterlerde combo yaparken hiç sol tık basmaz mısınız? Full işaret parmağı havada mı durur fightlarda?

Sol tıkın olduğu yerleri ayarladan kaldırın rahatlarsın.

Hocam zaten skilleri oto kullanıyorum. Benim yaptığım dediğim gibi direk gereksiz bir şekilde sol tık basmak. Siz mesela zed,yasuo,irelia gibi yetenek ve hız gerektiren karakterlerde combo yaparken hiç sol tık basmaz mısınız? Full işaret parmağı havada mı durur fightlarda?
İşaret parmağı havada durmuyor hocam mouse'un üstünde durur ama tıklamam yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı