Arkadaşlar benim şöyle bir huyum var LoL oynarken skill bastığım zaman aynı zamanda sol tıka da basıyorum. Yani biliyorsunuz saldırı ve hareket sağ tık ile yapılıyor sol tıka basmamızı gerektiren herhangi bir şey yok. Alışmışım ben bunu yapmaya bayağı. Bugün Irelia oynarken fark ettim karakterin e yeteneğini hızlı atamıyorsun aynı zamanda sol tık basınca. Yani bu yaptığım şey oyun performansımı düşürür mü? Bir de şeyi soracağım eğer siz de benim yaptığım şekilde yapmıyorsanız oyun içinde mouse tutan elinizin işaret parmağı Full havada mı kalıyor? Hani bu oyunu yüksek elolarda oynayan kişiler falan bu şekilde mi oynuyor? Çünkü skill basarken aynı şekilde o sol tıka basmaya o kadar alışmışım ki inanılmaz zorlanıyorum sol tıka basmadan oyunu oynamaya çalışırken. Her neyse asıl diyeceğim şu ki oyunu en iyi performansta oynayabileceğim şekilde nasıl oynarım bu ayarlar falan nasıl olmalı saldırıyı sol tıka atamalı mıyım? Hani alıştığım şey yanlış ve performans düşüren bir şey ise bırakmaya çalışacağım o yüzden “madem buna alıştın o zaman oyunu şu ayarlarda oyna” gibisinden öneri yazmazsanız sevinirim benim amacım oyunu en iyi performansta, en hızlı skill atabileceğim şekilde oynamak. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden iyi Sosyaller.