EkmekArasiVeigar
Hectopat
Bende penta alacağım diye master yi ile karşı baseye girmiştim içimde de yuumi vardı iki kişi öldük sonra oyunu bitirdiler güzel günlerdi (kapalı seçimde oldu)
Aga be.Bende penta alacağım diye master yi ile karşı baseye girmiştim içimde de yuumi vardı iki kişi öldük sonra oyunu bitirdiler güzel günlerdi (kapalı seçimde oldu)
Kapalı seçim olmasına rağmen çok sinirlenmiştim karşıda 30+ kez ölen bot lane vardı oyun kazandı...Aga be.
Bu sene asassain metası. Değil tank metasıdır. Shen main olarak tankların çok güçlendiğini söyleyebilirim.
Çok op.uzun takas girince red buff gibi yakıyor.çok op bu sene shene haşmetli kasmıyorum zaten çünkü hasar oluyor onun yerine full tank gidiyorum.Ben bu sene zaten mundo ile shen mainim o sun fire varya ama galiba nerf yiyecek.
Çok op. Uzun takas girince Red buff gibi yakıyor. Çok op bu sene shene haşmetli kasmıyorum zaten çünkü hasar oluyor onun yerine Full tank gidiyorum.
Zaten her el zed yasuo master yi vayne banlanıyor.Shenle tek e sıçrama bakar.Maalesef nerf yiyecek sun fire ama karşıya Kraken'li vayne gelince mortingen oluyoruz hemen.
Zaten her el zed yasuo Master'yi vayne banlanıyor. Shenle tek e sıçrama bakar.
Yapacak bişi yok ayak uyduracağız.shene üçlü kuvvet alıyordum geçen sene taşımak için.Şimdi full tank kasıp taşımak mümkün.Dengelerin değişmesinden nefret ediyorum ☹
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.