LoL oynarken kendinizi tutamamak

Çok fazla kastığın ve item yaptığın için kendini o elolarda tutamaman normal karşı tarafta senin elo seviyesinde olduğu için basit hatalar yapıyor ve bu seni solo oynamaya itiyor. Ama tabi adamlar işi farkedip 5 kişi seni tuttuğunda oyundaki tüm avantajını kaybediyorsun, üst elolarda istesende bunu yapamazsın, çünkü tek başına o kadar fazla kill alman ve rahat oynaman zor. Bu elolardayken tadını çıkar, yok ben elo atlamak istiyorum diyorsanda azar azarda olsa her heroya hakim ol ve kill için değil oyun bitirmeye oyna. Trollükte yapma, millete inat gideyim diye yaptığın trollük sadece senin oyun zevkini baltalıyor, sen adama inat gidip mide troll seçim yaptın diye adam intihar etmeyecek ya da hayata küsmeyecek.
 
Tank şampiyonlarla oyna mesela Zac. LvL 6 ya kadar 1v1 atamazsin hic bir rakip ile. Ama orman eşyasıni tamamladiktan sonra kafa goz gireceksin pasifin var iken olumune dalacaksin ruh gömleği+ warmog bittikten sonra tf lerde canin geri doldukca tekrar rakibe ucarak kafayi cakacaksin. Zaten butun olayin hasari tanklamak ve kitle kontrol yapmak. Gerisi win.
 
Az önce yine oyundan çıktım. Yasuo banlanmadı ya da bizim adc yasuo picklemedi. Ne mi oldu? Win. Oyun başında 1 kere öldüm fakat kendime mentalimi korumam gerektiğini hatırlatıp oyuna geri döndüm.
Tank şampiyonlarla oyna mesela zac. LVL 6'ya kadar 1V1 atamazsin hiçbir rakip ile. Ama orman eşyasıni tamamladiktan sonra kafa goz gireceksin pasifin var iken olumune dalacaksin ruh gömleği+ warmog bittikten sonra TF'lerde canin geri doldukca tekrar rakibe ucarak kafayi cakacaksin. Zaten butun olayin hasari tanklamak ve kitle kontrol yapmak. Gerisi Win.

O da iyiymiş.
 
Hocam Kayn'ın bütün formları jax ve Master'a karşı etkisiz. Çok saçma ama doğru.

Evet, yeterince CC veya devamlı hasarı yok.
Hocam Kayn'ın bütün formları jax ve Master'a karşı etkisiz. Çok saçma ama doğru.

Gölge en azından biraz öndeyse tek falan atıyor bazen. Gölge çok garip bir form aslında. Bazen tek atıyor bazen atmıyor. Pasifini biliyorum merak etmeyin 110K oynadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı